نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس گفت: با حضور استاندار و جمعی از مسئولان استانی و محلی چندین پروژه‌ عمرانی و گلخانه‌ای و کشاورزی در عجب‌شیر افتتاح شد.

سید فرید موسوی در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، به نظارت میدانی و اقدامات انجام شده در حوزه انتخابیه اشاره کرد و گفت: با حضور استاندار و جمعی از مسئولان استانی و محلی چندین پروژه‌ عمرانی و گلخانه‌ای و کشاورزی در عجب‌شیر افتتاح شد.

وی افزود: پروژه‌های عمرانی و خدماتی شهرداری عجب‌شیر شامل آسفالت‌ریزی معابر شهری، پیاده‌روسازی و اجرای کفپوش معابر، مجتمع فرهنگی ورزشی شهرداری (آمفی‌تئاتر روباز، زمین چمن مصنوعی، زمین والیبال ساحلی و زمین بسکتبال) و احداث ترمینال برون‌شهری است که همزمان با پنجمین روز از هفته دولت به بهره‌برداری رسید؛ همچنین یک واحد گلخانه‌ای سبزی و صیفی در مساحت ۱۱ هزار مترمربع با ظرفیت تولید سالانه ۳۰۰ تن افتتاح شد.

با حضور سید فرید موسوی؛ طرح های عمرانی و کشاورزی در عجب شیر افتتاح شدند

نماینده مردم عجب شیر و مراغه در مجلس اظهار کرد:  تکمیل کمربندی عجب‌شیر را یکی از مهم‌ترین مطالبات مردمی و پروژه‌های راهبردی شهرستان بوده و این طرح نقش کلیدی در کاهش بار ترافیکی و تسهیل تردد جاده‌ای دارد و با همکاری استانداری و دستگاه‌های اجرایی، پیگیری‌ها برای تأمین اعتبارات و تسریع در تکمیل این پروژه ادامه خواهد داشت.

موسوی همچنین بر اجرای طرح‌های آبی و عمرانی مرتبط با پایاب سد قلعه‌چای تاکید و این پروژه را گامی مهم در توسعه کشاورزی و ارتقای بهره‌وری آب در شهرستان دانست.

 وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیت‌ها و ویژگی‌های شهرستان، استقلال حوزه انتخابیه عجب‌شیر را از مطالبات جدی مردم دانست و گفت: این مطالبه با هدف تقویت جایگاه شهرستان در تصمیم‌گیری‌های ملی و استانی دنبال می‌شود.

وی از استاندار و مسئولان استانی خواست در این مسیر همراهی لازم را داشته باشند تا با تحقق این موضوع، عجب‌شیر بتواند متناسب با ظرفیت‌های خود مسیر توسعه را با سرعت بیشتری طی کند./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha