به گزارش خبرنگار خانه ملت رئیس مجلس گفت: مسلمانان و خصوصا شیعیان همه محبتهایی که به پیامبر و معصومین دارند یکجا به حضرت زهرا (س) دارند گویی مردان و زنان ما در شادی و اندوه همه معصومین به جای حضرت زهرا (س) شاد و اندهگین میشوند.
وی افزود: این جایگاه والا نه تنها از منزلت این بانوی بزرگ حکایت میکند بلکه نشان دهنده شان زن در جهان اسلام است و بیانگر اینست که اسلام میگوید زن میتواند به شان و مقام فاطمه زهرا (س) برسد.
وی در ادامه گفت: امروز در دنیا بسیار سخن از حقوق زن و برابری مرد و زن میشود اما برهان در جایگاه زن در اسلام جایگاه حضرت فاطمه در دلها و اذهان ماست.
حدادعادل با اشاره به وجود مرقد حضرت معصومه (س) در شهر قم گفت: بالاترین مقامات کشورمان با احترام وارد حرم این بانوی بزرگ میشوند و ادای احترام میکنند و این نشان دهنده جایگاه زن در اسلام میتواند باشد.
وی افزود: فاطمه زهرا (س) در عمر کوتاه خود دو جنبه مهم را به نمایش گذاشته است. یکی جنبه معنوی در عبادت خدا و پاکی که در حقیقت وقتی ما یاد ایشان میافتیم پاکی و لطافت گل یاس بر اذهانمان زنده میشود و جنبه دیگر حضور ایشان در کنار همسر برای دفاع از حقیقت، اسلام و ولایت است که محور زندگی فردی و اجتماعی در اسلام است و میبینیم این بانوی جوان در عین حال که وظیفه خانهداری را دارد در کنار همسر در بازپس گیری حق باطل شده او مبارزه میکند و این نشان میدهد در اسلام وظایف وجود زن در کنار همسر و فرزند منافاتی با حضور در عرصههای اجتماعی ندارد.
وی گفت: حضرت فاطمه (س) در عمر کوتاه خود این میراث را برای ما گذاشته که زن میتـواند منزلت ویژه پیدا کند که به جایگاه معصومین برسد.
حدادعادل تصریح کرد: ما در جمهوری اسلامی وظیفه داریم مقام و منزلت زن در جامعه را باز تعریف کنیم ما نمیخواهیم به گذشته برگردیم یا مقلد غرب باشیم و اگر میخواهیم به گذاشته برگردیم میخواهیم به گذشته زمان پیامبر برگردیم نه گذشته دوران بی بند و باری و باید بگوییم نقش فرهنگ فاطمی میتواند در اتحاد ملی تاثیر گذار باشد.
وی با اشاره به تبلیغات غرب برای دامن زدن به اختلافات میان مرد و زن گفت: اندیشههای فمینیستی این تفکر را القا میکند که میان زن و مرد تضاد وجود دارد که این با فرهنگ اسلامی همخوانی ندارد.
وی افزود: در فرهنگ غرب آیا مفهومی برای عفت و عفاف باقی مانده است که مدعی دفاع از حقوق زنان هستند؟ با فرهنگ فاطمی میتوان از این ورطه فاصله گرفت و ما باید حقوق زن را براساس حقایق و معارف اسلامی تعریف کنیم.
حدادعادل گفت: امروز کارنامه جمهوری اسلامی در خصوص زنان پس از گذشت 30 سال بسیار درخشان است و ما میبینیم جمهوری اسلامی ایران همانطور که به نقش زن در خانواده اهمیت میدهد راه را برای ورود زن به فعالیتهای اجتماعی باز کرده است بدون آنکه از فرهنگ غرب تقلید کرده باشد و این برگرفته از فرهنگ فاطمی است که میتواند در اتحاد ملی و انسجام اسلامی تاثیر گذار باشد.