عضو کمیسیون عمران مجلس، از بررسی راهکارهای پیشگیری از وقوع بلایای طبیعی با حضور مسئولان مربوطه خبرداد و گفت: بررسی میزان خسارت های سیل اخیر در استان های مختلف کشور در دستور کار این کمیسیون قرار دارد.

 عبدالکریم حسین زاده در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به دستور کار هفته جاری کمیسیون عمران مجلس، گفت: بررسی آخرین وضعیت مدیریت حوادث غیرمترقبه و بازسازی و جبران خسارت های ناشی از آن نخستین دستور کار این کمیسیون در هفته جاری خواهد بود.

نماینده مردم نقده و اشنویه در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه بررسی میزان خسارت های سیل اخیر استان های سیستان و بلوچستان،خوزستان و دیگر استان های کشور در دستور کار این کمیسیون قرار دارد، افزود: راهکارهای پیشگیری از وقوع بلایای طبیعی با حضور مسئولان مربوطه بررسی خواهد شد.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید بر اینکه نیاز به آسیب شناسی حوادث غیرمترقبه و همچنین مقابله با آن ها ضروری است، تصریح کرد: امکان سنجی وقوع سیل، زلزله و سایر بلایای طبیعی می تواند به کاهش چشمگیر حوادث کمک کند.

وی رشد مطالعات تطبیقی را راهکاری برای کاهش خسارت های بلایای طبیعی خواند و گفت: گزارش گیری صرف از عملکرد دستگاه هایی چون سازمان مدیریت بحران و غیره علاج کار نیست.

حسین زاده با اشاره به دستورکار دیگر کمیسیون متبوعش، از بازدید اعضای کمیسیون عمران از پروژه احداث آزادراه تهران شمال در روز دوشنبه(12 اردیبهشت) خبرداد و گفت: این بازدید با حضور مسئولان دولتی صورت خواهد گرفت./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار