نماینده مردم لنجان گفت: رعایت شروط 9 گانه مقام معظم رهبری و مصوبه مجلس معیار اجرای صحیح برجام است و به هیچ وجه زیر بار اقدامی که بر این دو معیار خدشه وارد کند نمی رویم.

محسن کوهکن‌ریزی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، در خصوص فروش آب سنگین ایران به آمریکا و موضوعات مطرح در این زمینه، اظهار داشت: نگاه ما به برجام و انتظارات ما از دستگاه دیپلماسی و سیاست خارجی کشور و مجلس باید متمرکز بر روی رعایت مصوبه مجلس و شروط مقام معظم رهبری باشد.

نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: هر اقدامی در ارتباط با برجام اگر ذیل نامه مقام معظم رهبری و مصوبه مجلس باشد، مورد تایید است و وارد جزئیات آن می شویم.

کوهکن ریزی ادامه داد: به طریق اولی اگر این موضوعات در ارتباط با برجام رعایت نشود، آن تصمیم وجاهت ندارد.

وی افزود: در مقابل اقدامی که بر مصوبه مجلس یا موارد 9 گانه مقام معظم رهبری خدشه ای وارد کند، ایستادگی می کنیم و به هیچ وجه زیر بار نمی رویم./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار