محمد محمودی شاه نشین درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره صادرات قارچ ، تصریح کرد: قارچ با روش های علمی می تواند ماندگاری داشته باشد و همچنین با صنایع تبدیلی بهینه به سادگی تبدیل به کنسرو می شود؛بنابراین باید در راستای صنایع تبدیلی قارچ اقدامات کارآمدی انجام شود و این درحالی است که برای صادرات بهینه قارچ بدیهی است که باید وزارت کشاورزی و محققان کشاورزی با بررسی همه جانبه معیارهای صادرات قارچ ،بسترهای افزایش صادرات این محصول را مهیا کنند.
زمینه سرمایه گذاری برای تولید محصول قارچ در ملارد و شهریار به نحو مطلوب مهیا است
نماینده مردم شهریار ،قدس وملارد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه زمینه سرمایه گذاری برای تولید محصول قارچ در ملارد و شهریار به نحو مطلوب مهیا است،ادامه داد:برای صادرات بهینه محصولات کشاورزی،نیازمند سردخانه های مدرن هستیم.
وی ادامه داد:تا حدودی قارچ ایرانی به کشورهای عربی از جمله امارات متحده عربی،ابوظبی،روسیه وبرخی از کشورهای شمالی صادرات می شود؛اما بدیهی است صادرات محصولات کشاورزی نیازمند رعایت استاندارهای بین المللی است تا محصول با رعایت اصول بین المللی صادر شود علاوه بر این تعاونی های روستایی می توانند با فعال تر شدن صنعت کشاورزی را ارتقا دهند.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس با بیان اینکه طی دو سال اخیر مجمع صنفی کشاورزی استان تهران تشکیل شده است، ادامه داد:مجمع صنفی کشاورزی استان تهران مکمل مناسبی برای توسعه صنعت کشاورزی است./
پایان پیام