سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از سفر کارگروه بررسی حادثه پتروشیمی بوعلی به ماهشهر در هفته دوم مرداد ماه خبر داد.

اسدالله قره خانی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، از سفر کارگروه بررسی حادثه پتروشیمی بوعلی به ماهشهر در هفته دوم مرداد ماه خبر داد و گفت:در این سفر ابعاد حادثه، دلایل وقوع حادثه، میزان خسارات وارده به پتروشیمی بررسی می شود و راهکارهایی برای جلوگیری از تکرار اینگونه حوادث اندیشیده می شود.

نماینده مردم علی آبادکتول در مجلس شورای اسلامی، افزود: گزارش جامعی از اتفاق مذکور، دلایل و ریشه های وقوع حادثه و راهکارهایی در زمینه مدیریتی، فنی و ایمنی ارائه می شود تا از تکرار حوادث این چنینی که خسارت فراوانی برای کشور به همراه دارد، جلوگیری شود.

قره خانی با بیان اینکه در جریان این بازدید مسئولان استان خوزستان و هلدینگ خلیج فارس اعضای کمیسیون انرژی را همراهی می کنند، ادامه داد: پس از جمع آوری اطلاعات و استماع نظر وزیرنفت و تعاون، کار و رفاه اجتماعی در کمیسیون انرژی گزارشی دراین خصوص تهیه می شود، که در صحن علنی قرائت می شود.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر تقویت سیستم HSE و ایمنی در پتروشیمی ها تصریح کرد: مجموعه عظیم پتروشیمی ها در زمینه تامین ایمنی باید به مدرن ترین امکانات تجهیز شوند و به متخصصان بومی اعتماد کنند.

خبرگزاری خانه ملت؛شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در زمینی به مساحت ٣٦ هکتار در شمال غربی خلیج فارس در استان خوزستان، در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر واقع است،خوراک پتروشیمی ماهشهر نفتای سبک و سنگین و بنزین پیرولیز است که از کارخانجات NGL (١٠٠٠/٩٠٠ پازنان) و پتروشیمی امیرکبیر تامین می شود و  در فرآیندهای موجود در واحدهای عملیاتی مختلف به محصولات با ارزش و سود آور آروماتیکی نظیر پارازایلین و ارتوزایلین و بنزن تبدیل می شود./

پایان پیام

 

برچسب‌ها

آخرین اخبار