به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ رضا شیران خراسانی افزود: این استان بودجه خاصی برای وضعیت ویژه ای که در آن قرار دارد دریافت نمی کند.
وی اظهار کرد: به ازای هر زائر در مشهد سالانه 630 هزار ریال هزینه خدمات پرداخت می شود که این امر باید در ردیف بودجه های ملی استان در نظر گرفته شود.
وی گفت: هشت درصد جمعیت کشور در خراسان رضوی قرار دارد اما این استان از حداکثر 5.8 درصد بودجه عمومی کشور استفاده می کند.
این نماینده مجلس افزود: بیش از هشت درصد جمعیت دانش آموزی کشور در خراسان رضوی قرار دارد اما امکاناتی که به این استان تعلق می گیرد کمی بیش از هفت درصد بودجه آموزش و پرورش است.
وی اظهار کرد: بخش مهمی از حاشیه نشینی در مشهد و استان خراسان رضوی به این خاطر است که توزیع درآمد از منطق صحیح برخوردار نبوده و درآمدها به گونه ای تقسیم شده که اکثر مراکز اقتصادی کشور در تهران و مراکز استانها متمرکز شده است.
وی گفت: برای محرومیت زدایی باید در توزیع قدرت و ثروت عادلانه برخورد کرد در غیر این صورت هر چه از مرکز کشور و استان دورتر شویم با فقر و محرومیت بیشتر مواجه خواهیم بود.
شیران خراسانی افزود: هم اکنون در 30 کیلومتری مشهد و در جاده میامی روستاهایی وجود دارد که از حداقل امکانات بهره مند هستند و این وضعیت ناشی از نحوه تصمیم گیریهای گذشته بوده است.
وی ادامه داد: روند اخذ موافقت برای یک فعالیت اقتصادی در کشور حدود 200 روز می باشد که این مدت در برخی کشورها حداکثر 48 ساعت است.
وی اظهار کرد: باید به سوی چابک سازی رفت اما چابک سازی به این معنا نیست که همه به تعدیل نیرو فکر کنند بلکه به معنای توزیع قدرت، تفویض اختیار به مدیران محلی و دادن مجوز نوآوری، خدمت و خلاقیت به آنهاست.
به گزارش ایرنا؛ نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: نظارت ها نیز نباید موجب محدود شدن مدیران اجرایی شود.
انتهای پیام