محمدجواد جمالی نوبندگانی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت گفت: ائتلاف متحدین دمشق و ارتش سوریه به عنوان تنها دشمنان حقیقی تروریسم تاکنون هزینه های سنگینی در جنگ با گروه های تکفیری پرداخته اند.
نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی گفت: آمریکا با حربه آتش بس ضمن ایجاد فضای تنفس در غالب کاروان های امدادرسانی اسلحه و تجهیزات برای تروریست ها ارسال کرده است.
وی با نکوهش رویکرد آمریکا در مسائل خاورمیانه گفت: آمریکایی ها همواره اشتباهی به مواضع دشمنان تروریسم حمله کرده اند و اشتباهی تجهیزات برای تروریست ها ارسال کرده اند تا مردم سوریه بهای این طنز تلخ را بپردازند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: حمله به کاروان امدادرسانی هلال احمر سوریه احتمالا اقدامی در چارچوب همان استراتژی حملات اشتباهی آمریکا بوده است.
وی در ادامه گفت: طبق تفاهم صورت گرفته در غالب آتش بس دمشق ، ارتش سوریه و ارتش روسیه باید از مسیرحرکت کاروان های امدادرسانی مطلع می شدند اما آمریکایی ها به تعهد خود جامه عمل نپوشاندند.
جمالی نوبندگانی گفت: آمریکایی ها که مدعی تلاش برای امدادرسانی هستند در کشورهایی نظیر بحرین و یمن سکوت کرده اند و این دوگانگی استانداردهای غربی رسوایی بزرگی است که در تاریخ ثبت خواهدشد.
پایان پیام/