عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گفت: در شرایط کنونی آمریکایی ها اهتمامی برای اجرای مفاد برجام ندارد، اما قطعا ما باید مطالباتمان را در کمیسیون مشترک برجام پیگیری کنیم تا به افکار عمومی اثبات شود که عملکرد ایران در این عرصه درست بوده است.

ولی الله نانواکناری در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به نامه اخیر وزیر خارجه به موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره بدعهدی آمریکا در اجرای برجام، گفت: در بحث اجرای برجام، جمهوری اسلامی به تمام تعهدات خود عمل کرده و در شرایط کنونی نوبت کشورهای غربی است که به تعهداتشان عمل کنند و در این راستا تمام بدعهدی های این کشورها ازجمله آمریکایی ها باید پیگیری شود.

نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: قطعا پیگیری نقض برجام از سوی آمریکایی ها، جزء حقوق حقه ایران است و توافق هسته ای نباید به صورت یک طرفه اجرایی و عملیاتی شود.

وی گفت: هر چند در شرایط کنونی آمریکایی ها اهتمامی برای اجرای مفاد برجام ندارد، اما قطعا ما باید مطالباتمان را در کمیسیون مشترک برجام پیگیری کنیم تا به افکار عمومی اثبات شود که عملکرد ایران در این عرصه درست بوده و این ایالات متحده است که تمام تلاش خود را برای به شکست کشاندن توافق صورت می دهد.

نانواکناری ادامه داد: به طور حتم در بحث اروپا نیز باید نگاه دیگری نسبت به این مسائل صورت گیرد، البته ایران، کشورهای اروپایی را جدا از اقدامات آمریکا می داند، بنابر این ما امیدوارم هستیم که نشست مشترک برجام نتیجه بخش باشد، هر چه به اقدامات آمریکایی ها نمی توان اعتماد کرد.

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان با ارسال نامه رسمی به فدریکا موگرینی هماهنگ‌کننده کمیسیون مشترک برجام، خواستار برگزاری جلسه کمیسیون مشترک برجام برای رسیدگی به اقدام اخیر آمریکا در تمدید قانون تحریم‌های ایران شد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار