محمدخالدی درگفت وگو باخبرنگارخبرگزاری خانه ملت درباره وضعیت نرخ بازار گوشت در کشور،گفت:واردات گوشت تنها باید در شرایط اورژانسی محقق شود،بنابراین نباید برای بهبود وضعیت گوشت ساده ترین راهکار که همان واردات است را درنظربگیرم.
نماینده مردم لردگان درمجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای تنظیم بازار گوشت نیاز سنجی باید در اولویت قرار بگیرد،گفت:نیازسنجی در زمینه گوشت و لبنیات به قیمت آمارگیری دقیق در زمینه مصرف لبنیات و گوشت برای اقتصاد ما تمام می شود.
خالدی،افزود: ظرفیت توان داخلی در زمینه تولیدات مواد لبنی و گوشتی نیازمند بررسی کارشناسی محور است،بدین معنا که اگر شرایط و ظرفیت تولید مناسب بود،نباید به هیچ نوع وارداتی فکر کرد بلکه باید برای حمایت از تولید داخلی با تلاش طاقت فرسا به سمت افزایش تولید حرکت کنیم.
وی ادامه داد:واردات بلندمدت گوشت به نفع اقتصاد نیست و این درحالی است که برای پرکردن خلاء بیکاری درکشور می توان با سرمایه گذاری در عرصه کشاورزی و دامداری با وام های کم بهره شرایط حضور دامداران وکشاورزان را درصنعت دامداری وکشاورزی به نحو شایانی مهیا کرد.
عضوکمسییون انرژی مجلس با بیان اینکه امروزه ما در تولیدات گوشتی و مواد لبنی ظرفیت های تولیدی بهینه ای داریم،اما برای بهره برداری کاربردی از این ظرفیت ها نیازمند مدیریت جامع هستیم،یادآورشد:برای تنظیم بازارگوشت نیازمند بررسی ظرفیت ها و توان تولید داخلی مواد لبنی و گوشتی هستیم./
پایان پیام