به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، جلسه شورای عالی اشتغال شب گذشته به ریاست دکتر روحانی رییس جمهوری و با حضور وزرا و رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس و همچنین غلامرضا کاتب عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی و رئیس فراکسیون اشتغال و تولید، آخرین وضعیت بازار کار را مورد بررسی قراردادند و در آن لزوم استفاده از همه ظرفیت ها برای تسریع در روند اشتغالآفرینی را مورد تاکید قراردادند.
گفتنی است در این جلسه غلامرضا کاتب عضو هیئت رئیسه مجلس و رئیس فراکسیون اشتغال و تولید با اشاره به قانون رفع موانع تولید از رئیس جمهور خواست به منظور تسهیل و تسریع در فرایند صدورمجوز جهت سرمایه گذاری، امکان صدور مجوزها از پنجره واحد فراهم و ستاد تسهیل صدور مجوز در مراکز استان ها تشکیل گردد.
کاتب همچنین از دولت خواست تا با بررسی قوانین موضوعه ای که طی سالیان متمادی بعضا مصوب شده است و اکنون به دلایلی کارائی نداشته و خود بعنوان قوانین زاید مانع تولید می گردند را استخراج و جهت لغو آن به مجلس شورای اسلامی تقدیم نماید و از همین رو رئیس محترم جمهور، ضمن استقبال از پیشنهاد مذکور، ضرورت کاستن از مقررات و قوانین غیرضروری در حوزه اشتغال را مورد تاکید قرار دادند و وزارت اقتصاد مکلف شد، این موضوع را بررسی و به هیأت دولت گزارش دهد.
همچنین در خصوص کاهش زمان ارائه مجوز برای سرمایهگذاری در استانها، از دیگر موضوعات مطرح شده توسط رئیس فراکسیون اشتغال و تولید در جلسه شورای عالی اشتغال بود و مقرر شد دستگاههای مربوطه، این موضوع را بررسی و ترتیبی اتخاذ کنند تا مجوز لازم و قانونی برای تقاضای سرمایهگذاری در کوتاهترین زمان صادر شود.
پایان پیام