به گزارش خبرگزاری خانه ملت، احسان قاضی زاده هاشمی با اشاره به این که عملیاتی شدن قانون تجمیع بیمه ها تبدیل به یک چالش بحث برانگیز در کشور شده است، افزود: مقاومت سازمان تامین اجتماعی در خصوص اجرایی شدن این قانون، یک رفتار فرار رو به جلو است. این سازمان به جای نگاه اقتصادی و سازمانی به تجمیع بیمه ها، باید نگاه ملی و سلامت محور به آن داشته باشد.
وی یادآور شد: تجمیع بیمه ها در زمره سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری است و دولت باید در عملیاتی کردن آن پیشگام باشد، اما شاهدیم که هنوز هیچ قدم جدی در خصوص اجرایی شدن آن برنداشته است.
این نماینده مجلس تصریح کرد: لایحه دولت مقدم بر طرح مجلس است و در این شرایط این دولت است که باید برای تجمیع بیمه های درمانی و اصلاح وضعیت بیمه های پایه متعدد، اقدام کند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به این که حوزه درمان باید فقط یک متولی و سیاست گذار داشته باشد؛ تاکید کرد: تحریک کارگران برای جلوگیری از تجمیع بیمه ها، خطا و سوء استفاده از کارگران است، زیرا تجمیع بیمه ها در نهایت به عدالت اجتماعی ختم می شود.
وی اظهار داشت: اگر بگوییم فقط اقشار خاصی از مردم باید به خدمات درمانی مطلوب دسترسی داشته باشند، همه درگیر جنگ طبقاتی می شوند و این جنگ طبقاتی نه به مصلحت مردم است و نه کارگران.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: تامین اجتماعی به جای فرافکنی ها بهتر است بگوید با ۹ بیست و هفتم حق بیمه ای که از جامعه کارگری بابت درمان آن ها دریافت می کند و قاعدتا باید صرف درمان آن ها در زمان بیمار ی شود، چه می کند؟ هم اکنون شاهد هستیم که با این حق بیمه، تامین اجتماعی کارخانه دخانیات راه اندازی می کند که به ضرر سلامت جامعه تمام می شود.
به گزارش سلامت آنلاین، قاضی زاده هاشمی ضمن تاکید بر اجرای قانون تجمیع بیمه ها گفت: عدم اجرای قانون تجمیع بیمه ها، به نفع هیچکس نیست و شکاف طبقاتی را تشدید می کند. زمانی که یک قانون صریح در خصوص اجرای قانون تجمیع بیمه ها وجود دارد، گردنکشی سازمان های دیگر در برابر قانون، معنی ندارد.
انتهای پیام