یک نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بیانات رهبری در جمع همافران گفت:‌ دولت جدید آمریکا چهره واقعی خود را نشان داد و مشخص کرد که به هیچ صراطی مستقیم نیست.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، محمد اسماعیل سعیدی عنوان کرد: سیاست همیشگی آمریکا در ارتباط با ایران و کشورهای دیگر سیاست چماق و هویج بوده است. سیمای اصلی آمریکا چماق است؛ در حالیکه وقتی هویچ را نشان می‌دهد بعضی ها فریب می خورند.

او ادامه داد: ما معتقدیم آمریکا معمولا روی تعهدات و پیمان‌های خود پایبند نبوده و همیشه تلاش کرده تعهدات بین‌المللی را به نوعی دور بزند تا به اهداف و مقاصد خود برسد. آقای اوباما برجام را قبول کرد اما دولت جدید پس از انتخابات آمریکا چهره واقعی خود را نشان داد و مشخص کرد که اینها به هیچ صراطی مستقیم نیستند.

این نماینده مجلس تاکید کرد: ما باید تکلیف خود را در قبال سیاست‌های زیگزاگی آمریکا مشخص کنیم. ایران اعلام کرده است که اگر آن‌ها بخواهند برجام را پاره کنند ما آن را آتش می‌زنیم. این طور نیست که نیازمند عطای آمریکا باشیم؛ ما ظرفیت‌ها و توانایی خودمان را داریم.

به گزارش ایسنا، سعیدی متذکر شد:  به جهانیان و اروپایی‌ها که دنباله رو سیاست‌های آمریکا بودند ثابت شد آمریکا قابل اطمینان نیست و به هر بهانه‌ای پیمان خود را می‌شکند.

انتهای پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار