عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به قانون بازگشایی مدارس در اول مهر، معتقد است می‌توان با سپردن مسئولیت به مسئولان استانی، تصمیم‌گیری درباره تقویم آموزشی مدارس را منعطف کرد؛ لذا نیازی به تغییر قانون و آوردن لایحه جدید نیست.

علیرضا محجوب در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به ضرورت تغییر تقویم آموزشی مدارس در هر استان به دلیل وجود شرایط خاص اقلیمی در نقاط مختلف کشور، گفت: وزارت آموزش و پرورش می‌تواند مانند تقویم کاری کارخانجات که در طول سال روزهای کاری و غیرکاری را مشخص می‌کنند، تقویم آموزشی مدارس را نیز با توجه به شرایط اقلیمی هر استان طراحی کند.

نماینده مردم تهران، ری، شمرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر پیش‌بینی شرایط جوی و اقلیمی با توجه به رشد علوم مختلف امکان‌پذیر شده لذا آموزش و پرورش باید با همکاری دستگاه‌های دیگر و در نظر گرفتن تمامی جوانب لازم، تقویم آموزشی هر استان را متناسب با شرایطش تغییر دهد، افزود: هر استان می‌تواند از تعطیلات روزهای پنجشنبه و جمعه برای جبران تعطیلی مدارس در ایام هفته به دلیل آلودگی یا سرما یا گرد و غبار استفاده کند.

وی توجیهی برای تدوین لایحه جدید آموزشی ندید و افزود: بهتر است دولت این کار را به مسئولان هر منطقه بسپارد چراکه احتیاجی به تغییر زمان آغاز بازگشایی مدارس نیست و می‌توان با استفاده از تعطیلات روزهای پنج شنبه، جمعه و... این کاستی را جبران کرد.

وی با اشاره به قانون بازگشایی مدارس در اول مهر نسبت به عدم نیاز به تغییر این قانون با لایحه دولت تاکید کرد و گفت: تقویم جهان در سردسیرترین مناطق نیز در همین فصل نوشته شده و مدارس در پاییز بازگشایی می‌شوند واگر چه ایران اقلیم متفاوتی دارد اما نه انقدر متفاوت که نیاز به بازگشایی مدارس در فصل‌های متفاوت باشد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تاکید کرد: تدوین تقویم آموزشی جدید برای هر استان باید افزایش‌کارایی و بهره‌وری سیستم آموزشی توأم با حفظ سلامت جسم و روان دانش‌آموزان مقاطع مختلف تحصیلی و توزیع تعطیلات مدارس در طول سال با توجه به خصوصیات اقلیم مناطق مختلف کشور توأمان باشد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار