عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تاکید کرد: آمانو از استقلال کمتری به نسبت البرادعی برخوردار است و معمولا در گزارش هایش ملاحظاتی در نظر می گیرد.

مسعود گودرزی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در واکنش به دیدار دبیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه آمریکا و برخی مقامات دولت ترامپ در خصوص برجام اظهار داشت: آنچه که از رفتار آمریکا در اجرای برجام مشاهده می کنیم که از انحراف تعبیر می شود متاثر از فضای داخلی این کشور است.

نماینده مردم ممسنی و رستم در مجلس دهم شورای اسلامی ادامه داد: متاسفانه کشورهای گروه 1+5 و به خصوص آمریکایی ها در مسیر اجرای تعهداتشان در برجام به درستی عمل نکرده اند و از سوی دیگر نیز نتوانستند خرده ای از جمهوری اسلامی بگیرند.

وی با اشاره به تغییر دولت در ایالات متحده آمریکا عنوان کرد: با روی کار آمدن ترامپ شاهد مواضع تند از سوی او بودیم اما به مرور زمان آمریکایی ها نشان داده اند که می خواهند در عمل به اجرای برجام پایبند باشند این نکته در اجلاس کمیته مشترک برجام نیز از سوی نماینده آمریکا مورد تاکید قرار گرفت.

این نماینده مجلس تاکید کرد: بنابراین در نشست پیش روی آمانو و هیات حاکمه آمریکا، دبیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی چاره ای جز ارائه گزارشی مبتنی بر واقعیت های برجام و متعهد بودن ایران به این توافق هسته ای ندارد، هرچند که آمریکایی ها تلاش دارد با سخت گیری به ایران توپ نقض برجام را به زمین ما بیاندازند.

گودرزی در این باره که آیا آمانو گزارشی صادقانه ارائه خواهد داد یا خیر، گفت: آمانو در طول تصدی خود بر آژانس بین المللی نشان داد از استقلال کمتری به نسبت البرادعی برخوردار است و معمولا در گزارش های او ملاحظاتی دیده شده که به گفته می شود اطلاعات دوپهلو به جهان مخابره می کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با این حال کاملا مشخص است که ایران در فعالیت هسته ای کاملا شفاف و بر اساس چارچوب های برجام عمل می کند و آمانو نمی تواند گزارشی غیر از واقعیت موجود به آمریکایی ها ارائه دهد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار