محمدحسین قربانی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درباره تلاش های مجلس در حمایت از بیماران روانی، افزود: در گذشته بیماران روانی مشکلات جدی داشتند زیرا بسیاری از این بیماران نیازمند درمان و مراقبت های خاصی بودند اما بیمارستان ها به دلایل مختلف آنها را پذیرش نمی کردند.
نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: با توجه به مشکلات مذکور، در برنامه ششم توسعه مقرر شد 10 درصد تخت های بیمارستانی باید به بیماران روانی تخصیص پیدا کند که این اقدام حاشیه امنی برای بیماران و خانواده های آنها ایجاد کرد.
این نماینده مردم در مجلس دهم، تصریح کرد: پیش از این خلاء قانونی در زمینه حمایت از بیماران روانی وجود داشت به گونه ای که دانشگاه های علوم پزشکی مکلف به حمایت از این قشر از بیماران نبودند و به هر دلیلی از درمان آنها طفره می رفتند حال با مصوبه مجلس میتوان کمک زیادی به این بیماران کرد.
وی یادآور شد: مجلس در این زمینه موظف است تا بر اجرای مصوبه قانونی خود نظارت داشته باشد که البته به نظر می رسد با توجه به تعهدی که در بین مسئولان وزارت بهداشت وجود دارد این قانون بتواند شکل اجرایی به خود گیرد.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه هزینه های گزافی بر دوش بیماران روانی است، گفت: گاهی خانواده های این بیماران ناچارند چند میلیون تومان برای مداوای موقت بیمار، هزینه کنند که به دلیل این فشار مضاعف، مجلس تلاش کرد تا با مصوبه ای به کمک این بیماران بشتابد که امید است در سال آینده نیز دولت بتواند به تعهدات خود جامه عمل بپوشاند./
پایان پیام