عضو کمیسیون عمران مجلس، با تاکید بر ضرورت تحقق شعار سال و با انتقاد از بی توجهی به بسیاری از ظرفیت های کشور، گفت: با پایان بخشیدن به غفلت از ظرفیت ترانزیت در کشور و رشد ارتباط با کشورهای همسایه رونق اقتصادی حاصل خواهد شد.

حمید بنایی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با یادآوری سال جاری با نام اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال گفت: طبق دستور رئیس مجلس به کمیسیون عمران این کمیسیون برنامه ویژه ای برای سال جدید در راستای تحقق شعار سال دارد.

نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه متاسفانه از بسیاری از ظرفیت های کشور غافل شده ایم، افزود: با توجه به سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی باید توجه به ظرفیت های داخلی از جمله تراتزیت، واگذاری پروژه های عمرانی به بخش خصوصی و همچنین ظرفیت دانشگاه ها در مسیر تحقق شعار سال قرار بگیرد.

 

توسعه راه ها در راستای اقتصادی مقاومتی و تولید و اشتغال است

وی با تاکید بر اینکه توسعه راه ها در راستای اقتصادی مقاومتی و تولید و اشتغال است، تصریح کرد: در حال حاضر با داشتن کریدور استراتژیک موفقیت های مهمی در ناوگان حمل و نقل هوایی حاصل شده که این باید در زمینه راه ها و دریا نیز منظور شود.

بنایی ادامه داد: با توجه به مقوله تراتزیت در کشور و رشد ارتباط با کشورهای همسایه رونق اقتصادی حاصل خواهد شد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با انتقاد از آمار بالای بیکاری در کشور، گفت: تسهیل شرایط برای تکمیل پروژه های عمرانی و همچنین کمک به رونق ساخت و ساز از جمله اقداماتی است که می تواند به رشد اشتغال در کشور منجر شود.

 

سرمایه گذاری در حوزه پروژه های عمرانی باید تسهیل شود

بنایی با بیان اینکه برای کمک به بحث سرمایه گذاری در حوزه پروژه های عمرانی باید تسهیل شرایط و همچنین کاهش بروکراسی اداری صورت بگیرد، افزود: متاسفانه دلالی بانک ها و همچنین ضد تولید بودن آن ها مانع بزرگی پیش روی رونق بخش عمرانی در کشور است.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: با تاکید بر اینکه دولت باید با حذف موانع پیش روی تولید و اشتغال به رونق اقتصادی کشور کمک کند، افزود: مجلس آماده کمک به دولت برای حذف قوانین دست و پا گیر بوده از این رو باید در تعامل اقتصادی پایدار برای کشور رقم زده شود./

پایان پیام

 

برچسب‌ها

آخرین اخبار