محمد غرضی و مصطفی هاشمی طباء پیش از ظهر سومین روز ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ با حضور در وزارت کشور برای شرکت در انتخابات دوازدهم ثبت نام کردند.

خبرگزاری خانه ملت، گروه سیاسی؛ سومین روز از ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم راس ساعت 8 صبح 24 فروردین 96 آغاز شد..

مصطفی هاشمی طباء رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی جزو نخستین نفراتی بود که در سومین روز از انتخابات دوزادهم ریاست جمهوری ثبت نام کرد؛ وی پس از ثبت نام در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌ جمهوری در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور به بیان اهداف و برنامه های خود برای کاندیداتوری در انتخابات پرداخت و گفت: گرچه آقای روحانی اقدامات موثر وعاقلانه‌ای در راه رسیدن جمهوری اسلامی به اهداف خود انجام داده اند، اما فکر می‌کنم که امروز باید در اولویت‌های جمهوری اسلامی ایران تجدید نظر شود.

سومین روز ثبت نام انتخابات 3406754/13/2017 3:16:11 PMhttp://media.icana.ir/Image/2017/04/201704105253888800_Thum.jpgسومین روز ثبت نام انتخابات
سومین روز ثبت نام انتخابات

 

وی نخستین اولویت دولت خود را حفظ سرزمین ایران عنوان و خاطر نشان کرد: نخستین اولویت من حفظ سرزمینی ایران و اصلاح کشاورزی در این راستا است.رسیدگی به مردم محروم و سپس ایجاد شغل در زمینه های مختلف از جمله اولویت های دیگر من در دولت دوازدهم خواهد بود.

هاشمی طبا اظهار کرد: باید سازوکارهای کسب  و کار از جمله اصلاح قانون  بانکی، تسهیل در امر تولید، عدم اصالت پول در بانک ها و همچنین کاهش سود بانکی در دستور کار دولت بعدی قرار بگیرد.

وی اظهار کرد: بسیار متاسف هستم از اینکه برخی افراد با دستاویز قرار دادن کلمه مردم نسبت به بقای جمهوری اسلامی تشکیک می کنند. متاسفانه امروز برخی که حتی در داخل نظام  نیز قرار دارند خود را به عنوان اپوزیسیون جمهوری اسلامی مطرح می کنند و خدماتی که این نظام به مردم ارائه کرده است را نادیده می گیرند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب عنوان کرد: امیدوارم اگر مردم اعتماد کردند بتوانم در زمینه الویت های خود حرکت کنم معتقدم که برنامه های من با سیاست های دولت و همچنین حرکت های فداکارانه از سوی مردم تحقق خواهد یافت.

هاشمی طبا درادامه نشست خبری خود در وزارت کشور در پاسخ به پرسشی مبنی براینکه در صورتی که صلاحیت جنابعالی مورد تایید قرار بگیرد به نفع فرد دیگری کناره گیری خواهید کرد، اظهار کرد: من به نفع هیج فردی کناره گیری نخواهم کرد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا شورای هماهنگی اصلاح طلبان با شما صحبت هایی درباره ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری به عنوان کاندیدایی در سایه برای حمایت از آقای روحانی انجام داده است نیز تاکید کرد: من با هیچ یک از تشکل های اصلاح طلب در این زمینه مذاکره یا مشورتی انجام نداده ام .

وی در پایان شعار دولت خود را حفظ سرزمین ایران عنوان کرد و درباره رنگ انتخاباتی خود گفت: بی رنگی رنگ انتخاباتی من خواهد بود.

هوشنگ امیر احمدی مشهور به دلال رابطه ایران و آمریکا  نیز پیش از ظهر امروز با حضور در وزارت کشور در انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم ثبت نام کرد.

 

ثبت نام غرضی برای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم

همچنین محمد غرضی وزیر پست و تلگراف و تلفن دولت سازندگی، دقایقی پیش با حضور در محل ستاد انتخابات کشور در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری نام‌نویسی کرد.

وزیر پست و تلگراف و تلفن دولت سازندگی پس از ثبت نام در انتخابات در جمع خبرنگاران گفت: در دوره قبل هم از من پرسیدند که به نفع کسی کنار می‌روید، بنده گفتم در بقیه هیچ نفعی نمی‌بینم.

محمد غرضی با اشاره به سابقه مسئولیت خود در وزارت نیرو، نفت و مخابرات در سالهای اولیه انقلاب ادامه داد: من کتاب تبار شناسی دولت، رنج های ملت را نوشته ام و در این کتاب مطرح کرده ام که چگونه حکومت و مردم باید به هم نزدیک شوند.

وی افزود : برای رسیدن به این اهدف من اگر رئیس‌جمهور شدم استان های بزرگ کشور مثل اصفهان، سیستان و بلوچستان، فارس و خوزستان را تقسیم می‌کنم و استان تهران را هم به 5 استان تقیسم می‌کنم از سویی استانداران را به انتخاب مردم معرفی می کنم.

وی درباره نام نویسی احمدی نژاد در انتخابات گفت: من دو سال پیش گفته ام که نیروی سیاسی را نباید با دستور اداری بیرون کرد. اگر این اتفاق بیفتد نیروی سیاسی پشت پرده رفته و هزینه کشور را بالا می‌برد. احمدی نژاد خودش را مادر نظام می داند. تحلیل من این است که او فکر می‌کند نظام از بین رفته است و به سرعت جایگزینی پیدا می کند.  می خواهد خودش را به عنوان جایگزین معرفی کند. او دارد دشمنان داخلی و خارجی نظام را به خود متوجه می کند باید وزن سیاسی احمدی مشخص شود و اگر او را با دستور سیاسی بیرون کنیم او 15 سال دیگر دوباره باز می گردد که این برای کشور خطرناک است. او مدعی است همه کشور با او هستند.

سومین روز ثبت نام انتخابات 3406754/13/2017 3:16:10 PMhttp://media.icana.ir/Image/2017/04/201704105058428932_Thum.jpgسومین روز ثبت نام انتخابات
سومین روز ثبت نام انتخابات

 

غرضی در بخش دیگر از سخنان خود گفت: رانت شهرداری تهران به مراتب از رانت دولت بیشتر است. شهرداری تهران با تکیه بر همین رانت رئیس‌جمهور معرفی کرده و باز هم دارد معرفی می کند. 30 هزار میلیارد تومانی که در سال توسط شهرداری در تهران خرج می شود باید مشخص شود چه میزان از آن خرج معرفی کردن رئیس‌جمهور می‌شود؟ برای اینکه مردم تهران از رنج رانت شهرداری و ملت از رنج رانت رئیس‌جمهور که شهردار بوده نجات پیدا کنند حتما تهران را تقسیم می کنم.

وی در ادامه تاکید کرد: گروه های چپ و راست همواره علیه هم فعال بودند و هر وقت قدرت را به دست آوردند به مردم فشار آورده و دست در جیب فقرا کرده اند. دیگر رضایت مردم با روی کار آمدن دولت های چپ وراست به دست نمی آید. شعار من این است که چپ نمی تواند دولت را نگه دارد، راست نمی تواند مردم را نگه د ارد. باید به ملت تکیه کرد و رضایت آنها را به دست آورد. کتابی که من نوشته ام می‌گوید چگونه قدرت سیاسی باید در مقابل مردم متعهد باشد.

غرضی همچنین یکی دیگر از برنامه های خود را حمله به بیکاری عنوان کرد و گفت: بیکاری از حمله صدام بد تر است. استعداد های کشور ما وسیع است و اقتصاد ما از اقتصاد آمریکا قوی تر است اما مدیریت آن ضعیف تر است.

وی در پاسخ به این پرسش که چقدر برای خود شانس پیروزی قائل هستید تصریح کرد: قطعا پیروز می‌ شوم، حرف های من یک نفر مخالف هم ندارد، مگر گروه هایی که انتخابات در دستشان است. من در انتخابات قبلی در اکثر استان ها نفر دوم بودم، ولی حاضر نیستم برای کسب قدرت از دماغ کسی خون بیاید.

غرضی همچنین در پاسخ به این پرسش که مهمترین رقیب خود را چه کسی می‌دانید اظهار کرد: من هرگز با کسی رقابت نمی‌کنم بلکه بر اساس وظیفه خود می گویم «السابقون فی الخیرات».

غرضی همچنین در ارزیابی خود از عملکرد دولت روحانی گفت: روحانی هزینه های کشور را خیلی بالا برده است و اکنون نمی تواند با شعار های گذشته رای بیاورد. زیرا موقعیت 96 متفاوت از 92 است و درخواست ها هم تغییر کرده است.

وی در خصوص برجام نیز خاطر نشان کرد: برجام نتیجه اقتدار سیاسی ملت و تعامل با اروپا بودکه پایدار است. امریکا بیشتر به ما محتاج بود تا ما به آنها. ترامپ هم اول گفت برجام را پاره می کند اما اکنون ترسیده از این غلط ها بکند.

غرضی در انتقاد از دولت های گذشته تصریح کرد: روسای جمهور گذشته دولت را نمی شناختند، بنابراین نباید عهده دار مسئولیت می شدند. هر چهار رئیس‌جمهور گذشته در دولت کار نکرده بودند. خدا خیر بدهد به مهندس موسوی، خدا رحمت کند آیت الله  هاشمی را، خدا پایدار بدارد خاتمی را، خدا با آن یکی چه کند، آنها هرگز  دولت را نمی‌شناسند.

وی در پایان درباره دیدگاهش در مورد مسائل بین المللی گفت: ما با قدرت های جهانی تعامل می‌کنیم، ولی هرگز به اروپا، آمریکا یا روسیه تکیه نمی‌کنیم. شعار نه شرقی، نه غربی زاییده این ملت است. اکنون ایران به عنوان یک قدرت سیاسی در غرب آسیا ظاهر شده و قدرتش هم تثبت شده است.

حسن سبحانی از نمایندگان پیشین مجلس شورای اسلامی نیز بعد از ظهر امروز برای کاندیداتوری در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری وارد ستاد انتخابات کشور شد و ثبت نام کرد.

حسن سبحانی در روز سوم ثبت نام انتخابات 3406754/13/2017 5:37:46 PMhttp://media.icana.ir/Image/2017/04/201704108998869395_Thum.jpgحسن سبحانی
حسن سبحانی در روز سوم ثبت نام انتخابات

 

همچنین آیت الله سید هاشم بطحائی گلپایگانی نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری با حضور در ستاد انتخابات کشور در انتخابات ریاست جمهوری نام نویسی کرد.

حجت الاسلام سید هاشم بطحائی گلپایگانی 3406754/13/2017 5:40:28 PMhttp://media.icana.ir/Image/2017/04/201704105981180984_Thum.jpgحجت الاسلام سید هاشم بطحائی گلپایگانی
حجت الاسلام  سید هاشم بطحائی گلپایگانی

 

برچسب‌ها

آخرین اخبار