نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی گفت: جهاد دانشگاهی برای انجام وظایف فرادانشگاهی خود نیازمند استقرار در همه دانشگاه‌هاست.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، «سید ابوالفضل موسوی بیوکی» در بازدید از جهاددانشگاهی استان یزد و در نشست با رئیس این سازمان ضمن آشنایی با فعالیت‌های بخش‌های مختلف جهاد دانشگاهی، گفت: عملکرد فرادانشگاهی سازمان جهاد دانشگاهی نیازمند استقرار دفاتر این سازمان در همه دانشگاه‌های استان است.

وی در این دیدار نسبت به پیگیری پاره‌ای از مشکلات جهاد دانشگاهی استان از جمله مسائل زیرساختی قول پیگیری و مساعدت داد.

«مهدی باصولی» رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان نیز در ابتدای این نشست توضیحاتی در خصوص فعالیت‌ها و اقدامات این سازمان ارائه و تصریح کرد: جهاد دانشگاهی استان یزد در چهار حوزه فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و تجاری‌سازی و اشتغال فعالیت می‌کند.

وی با بیان این‌که فعالیت‌های معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان در قالب برخی سازمان‌های دانشجویی و دو دفتر خبرگزاری کشوری ایسنا و ایکنا در حال انجام است، ادامه داد: آموزش در جهاد دانشگاهی استان یزد در دو بخش آموزش‌های کوتاه مدت از طریق 10 مرکز در شهرستان‌های یزد، اردکان و میبد و حوزه آموزش عالی از طریق دانشگاه علم و هنر با بیش از 6500 دانشجو دنبال می‌شود.

باصولی اظهار کرد: حوزه پژوهشی جهاددانشگاهی استان یزد نیز شامل گروه‌های پژوهشی که عمدتاً در جهت تولید دانش فنی حرکت می‌کنند و تعدادی مراکز خدمات تخصصی در حوزه‌های پزشکی، مصالح ساختمانی و گیاهان دارویی و ... است که خدمات مورد نیاز جامعه در این بخش‌ها را به عموم ارائه می‌دهند، است.

وی در ادامه در این رابطه از راه‌اندازی پژوهشکده مواد نوین جهاد دانشگاهی استان در آینده نزدیک خبر داد و در رابطه با حوزه تجاری‌سازی و اشتغال این سازمان اظهار کرد: این حوزه با هدف تبدیل دانش فنی تولید شده در جهاد دانشگاهی به ثروت از طریق مراکز رشد، پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان در حال فعالیت است.

به گزارش ایسنا، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان یزد به پاره‌ای از مشکلات این سازمان از جمله مسائل بودجه‌ای و زیرساختی به ویژه استیجاری بودن ساختمان‌های این سازمان که فشار مالی مضاعفی را بر سازمان وارد کرده است، اشاره و خواستار حمایت بیشتر مسئولان استان در این زمینه شد.

انتهای پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار