عبدالکریم حسینزاده در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانهملت، در خصوص لزوم برنامهریزی برای دوران بعد از اجرای طرح تنفس جنگل، گفت: در ردههای مختلف برنامهریزی کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت نیاز است بنابراین برای طرح تنفس جنگل باید دو فاز برنامه ریزی صورت گیرد، به نوعی که برنامهریزی جهت تدوین سیاستها بعد از دوران تنفس مشخص شود.
نماینده مردم نقده و اشنویه در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: برنامهریزی برای دوران بعد از اجرای طرح تنفس جنگل جهت جلوگیری از بازگشت به مشکلات قبل از طرح و بهرهبرداریهای بیرویه لازم است، لذا استراتژی مصرف، میزان بهرهبرداری و ایجاد تناسب بین عرضه و تقاضا در برنامه پنج ساله آتی پیشبینی شود.
حسینزاده تاکید کرد: وضعیت واردات چوب و تولید صنایع جدید بعد از اتمام طرح تنفس جنگل نیز باید شفاف شود، در برخی کشورها کاغذ را از سنگ تولید میکنند بنابراین نه تنها برنامه پنج ساله و سیاست گذاریهای چون کاهش مصرف باید مشخص شود بلکه سیاستگذاری جایگزین استفادههای چوبی ایجاد شود تا مواد اولیه دیگر جایگزین استفاده از چوب شود.
نایب رئیس فراکسیون محیطزیست و توسعه پایدار مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت از همین حالا باید برنامه ریزی های مذکور را دنبال کند، همچنین نسبت به برقراری تناسب بین عرضه و تقاضا برای سالهای بعد از اجرای طرح تنفس جنگل اقدام کند./
پایان پیام