به گزارش خبرگزاری خانه ملت، علی کاظمی در شورای اداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مردم با حضور حماسی خود در انتخابات وحدت و یکپارچگی خود رانشان دادند، اظهار داشت: حضور پر شور مردم در انتخابات صحنه دیگری از حمایت مردم از نظام اسلامی بود که بسیاری از توطئه های دشمن را خنثی کرد.
نماینده مردم شهرستان فارسان، کوهرنگ، اردل و کیار در مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: باید زمینه برای رونق بخش تولید در چهارمحال و بختیاری فراهم شود.
این نماینده مردم در مجلس دهم، با اشاره به اینکه باید از ظرفت های استان برای توسعه این استان استفاده کرد، تاکید کرد: گردشگری یکی از بستر های بسیار مناسب برای توسعه است.
به گزارش مهر، نماینده مردم شهرستان فارسان، کوهرنگ، اردل و کیار در مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: ایجاد اشتغال در استان در اولویت مسئولان استان قرار بگیرد./
پایان پیام