عضوکمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی مجلس با بیان اینکه بیماری تب کنگو کریمه جز بیماری های وارداتی تلقی می‌شود،گفت:با رعایت استانداردهای بهداشتی در تهیه گوشت می‌توان تب کنگو کریمه را کنترل کرد.

منشاء تب‌کریمه‌کنگو دام‌های قاچاق و عدم نظارت بهینه/فروش گوشت به شکل لاشه و بدون برچسب، سیاست غلطی است

علی ابراهیمی درگفت و گو با خبرنگارخبرگزاری خانه ملت درباره وضعیت تب کنگو کریمه در امور دام،گفت:منشاءتب کریمه کنگو برگرفته  از دام‌های قاچاق و عدم نظارت بهینه  است، بنابراین  برای  جلوگیری از شیوع بیماری‌های همچون تب کریمه کنگو  باید مبادی ورود دام تحت  نظارت های جامع کنترل شوند.

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با رعایت استانداردهای بهداشتی در تهیه گوشت می‌توان تب کنگو کریمه را کنترل کرد، تصریح کرد:فروش گوشت به شکل لاشه ،شقه و بدون برچسب، سیاست غلطی است.

وی ادامه داد: برای نظم دهی به بهداشت عمومی گوشت که نقش بسزایی در افزایش سرانه سلامت جامعه دارد باید گوشت در بسته استاندارد در بازار توزیع شود.

ابراهیمی افزود: یکی از اصولی که می‌تواند وضعیت فروش گوشت علاوه  بر بعد بهداشتی از  منظر  نرخ مناسب نیز ساماندهی کند،  فروش گوشت قرمز طبق مولفه های استاندارد  تولید از جمله بسته بندی،تاریخ تولید، ثبت برند استانداردو مهر دامپزشکی است.

عضو کمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی مجلس،یادآورشد: خرید گوشت بدون برند استاندارد به ضرر مشتری تمام می شود زیرا  مشخص است،کالای بدون شناسه و برند از منظر کیفیت  قابل پیگیری  نیست./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار