عضوکمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی مجلس با بیان اینکه کاهش تولید گوشت قرمز در دوهه اخیر ثبات بازار گوشت را برهم زد،گفت: یکی از دلایل اساسی کاهش تولید گوشت قرمز را می توان در کاهش شدید میزان تولید علوفه در اراضی کشاورزی جستجو کرد.

گرانی گوشت نتیجه کسری عرضه وکاهش تولیدعلوفه است/ابهام در  آمار اعلامی تولید توسط دولت با گرانی گوشت

 عباس پاپی زاده درگفت وگو  با خبرنگارخبرگزاری خانه ملت درباره وضعیت تولیدگوشت قرمز درکشور،گفت: گرانی گوشت با کاهش میزان تولید علوفه در اراضی کشاورزی ارتباط مستقیم دارد، بنابراین دولت برای تنظیم بازار گوشت باید درگام نخست فکری برای افزایش تولید نهاده‌های دامی در اراضی کشاورزی بکند.

 نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اصلاح الگوی کشت، مکانیزه کردن آبیاری ودر نظرگرفتن یارانه تولید برای تولیدکنندگان نهاده‌های دامی از عواملی است که می تواند هزینه تولید گوشت را درکشور کاهش دهد، تصریح کرد: دولت اعلام می‌کند ما 850هزار  تن گوشت قرمز در کشور تولیدکرده ایم  و می توانیم با100 هراز  تن واردات،گوشت مصرفی کشور را تامین کنیم، اما این آمار دقیق و جامع نیست.

 وی ادامه داد: برای تعیین جبران کسری در بازار مواد غذایی، باید مدیران کشاورزی با آمایش  اقتصادی میزان سرمایه گذاری و تولید را  در بازار گوشت مشخص کنند و سپس  بر مبنای عرضه و تقاضای بازار، واردات مواد غذایی از  جمله گوشت قرمز را به جریان بی اندازند اما متاسفانه این نوع آمایش آماری در بازار مهمی همچون گوشت وجود ندارد.

 نماینده مردم دزفول درمجلس،افزود:  طبق  بررسی‌های انجام شده در350 کشتارگاه رسمی، در نهایت 400 تا 450 هزارتن کشتار در این کشتارگاه ها انجام می شود و اگر کشتار و کشتارگاههای  غیر رسمی  را نیز به میزان 10 درصد به این آمار اضافه کنیم در انتها میزان تولید گوشت قرمز  درکشور به 500 هزارتن می‌رسد بنابراین برای بنده به عنوان عضو کمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی مجلس، فاصله میزان  تولید اعلامی  گوشت  توسط  دولت  با ظرفیت موجود دارای  ابهام است.

 عضو کمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی مجلس ، یادآورشد: کاهش عرضه گوشت علت اصلی گرانی گوشت قرمز است بنابراین باید دلایل کاهش عرضه و  تولید گوشت قرمز در بازار  را  در محورهای همچون میزان تولید و واردات جستجوکرد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار