عضو کیسیون بهداشت مجلس، با بیان اینکه ذخیره ۶ ماهه دارو، امنیت دارویی را در شرایط بحرانی و اضطراری تضمین می‌کند، گفت: سازمان غذا و دارو اعلام کرده که ذخیره‌سازی داروها به‌صورت کامل انجام شده و برنامه‌ریزی‌های لازم برای مواجهه با شرایط خاص، از جمله بحران‌ها و حملات احتمالی در نظر گرفته شده بنابراین در این رابطه نگرانی وجود ندارد.

ذخیره ۶ ماهه دارو، اقدام موثر مجلس و دولت برای تضمین سلامت مردم در شرایط بحران

حسین عبدلی، عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی، با اشاره به مصوبه مجلس درباره ذخیره‌سازی ۶ ماهه دارو و تجهیزات پزشکی، گفت: بر اساس این مصوبه، سازمان غذا و دارو موظف به ایجاد ذخیره ۶ ماهه دارو و ملزومات پزشکی ضروری است و مجلس این مصوبه را در راستای اجرای بند الف ماده ۷۱ قانون برنامه هفتم توسعه و با هدف تأمین نیازهای دارویی کشور در شرایط اضطراری و جلوگیری از کمبودهای احتمالی تصویب کرده است.

وی افزود: ذخیره ۶ ماهه دارویی در مدیریت بهتر بحران ها بسیار موثر است و در صورت بروز حوادث غیرمترقبه مانند زلزله و سیل، این ذخیره می‌تواند به توزیع سریع و موثر داروها و ملزومات پزشکی در مناطق آسیب‌دیده کمک کند و در واقع این اقدام به حفظ سلامت مردم و تضمین دسترسی عادلانه به دارو و خدمات درمانی کمک می‌کند.

عضو کیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه ذخیره ۶ ماهه دارو و تجهیزات پزشکی، امنیت دارویی را در شرایط بحرانی و اضطراری تضمین می‌کند، افزود: در مورد ذخیره دارو نگرانی جدی وجود ندارد و سازمان غذا و دارو نیز با تاکید بر این نکته اعلام کرده که ذخیره‌سازی داروها به‌صورت کامل انجام شده و برنامه‌ریزی‌های لازم برای مواجهه با شرایط خاص، از جمله بحران‌ها و حملات احتمالی در نظر گرفته شده است.

عبدلی تصریح کرد: ذخیره دارو به صورت مناسب و کافی فراهم شده تا در مواقع ضروری و شرایط اضطراری هیچ گونه کمبودی در تامین دارو نداشته باشیم همچنین داروخانه‌ها و مراکز درمانی موظفند طبق دستورالعمل‌ها به فعالیت خود ادامه دهند و در شرایط اضطراری هیچ داروخانه‌ای حق تعطیلی ندارد.

 نماینده مردم نطنز و قمصر در مجلس دوازدهم با تاکید بر اینکه ارائه خدمات دارویی به مردم در تمامی زمان ها باید به‌صورت مستمر و بدون وقفه انجام شود، گفت: امیدواریم این هماهنگی‌ها و تمهیدات سبب شود که در هر شرایطی مردم به داروهای مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند و از وقوع اختلال در خدمات جلوگیری شود./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار