سید کمال الدین شهریاری درگفتگو با خبرنگار خانه ملت گفت: نشست مجمع نمایندگان استان بوشهر عصر امروز با حضور هر چهار نماینده این استان و دکتر سالاری استاندار بوشهر با دکتر جهانگیری معاون اول ریاست جمهوری و آقای امیری معاون امور مجلس رئیس محترم جمهوری و برخی از معاونین معاون اول رئیس جمهوری برگزار شد.
نماینده دشتی و تنگستان افزود: در این نشست سعی شد ازپراکنده گویی مسائل و مشکلات استان صرف نظر شده و حول چهار خواسته بزرگ مردم استان بوشهر که شامل؛ راه آهن, ته لنجی (کالای همراه ملوان), مسئولیت های اجتماعی وزارت نفت و ایجاد منطقه آزاد تجاری است بحث و تبادل نظر شود.
نماینده دشتی و تنگستان تاکید کرد: حضور صنایع نفت, گاز و پتروشیمی در استان بوشهر مسئولیت های اجتماعی زیادی را بر عهده وزارت نفت گذاشته تا به محیط پیرامونی خود منجمله در مباحث اشتغال, حقوق آلایندگی, لزوم توسعه اجتماعی و فرهنگی و ... توجه بیشتری کند. از این رو هر چهار نماینده استان متفقا بر این موضوع تاکید کرده و خواستار توجه ویژه در این خصوص شدند.
![]() |
شهریاری افزود: دکتر جهانگیری نیز ضمن پذیرش این موضوع و با اشاره به مصوبه اخیر شورای اقتصاد مبنی بر ضرورت پذیرش مسئولیت های فرهنگی و اجتماعی شرکت های نفت, گاز و پتروشیمی در محیط پیرامونی خود, نسبت به اجرایی شدن هر چه سریعتر این موضوع ابراز امیدواری کرد.
این عضور کمیسیون عمران تصریح کرد: پروژه احداث راه آهن بوشهر - شیراز نیز از جمله موارد مطرح شده در این نشست بود که دکتر جهانگیری در این جلسه از معاون نظارت و هماهنگی خود خواست تا دراولین فرصت جلسه ای با حضور سازمان برنامه و بودجه, وزارت راه و شهرسازی و سایر دستگاه های ذیربط برگزارشده و راهکارهای تامین مالی این پروژه بررسی و در دستور کار قرار گیرد.
عضو مجمع نمایندگان استان بوشهر ایجاد منطقه آزاد تجاری در استان بوشهر که یکی از قدیمی ترین پایانه های بندری ایران در تجارت با کشورهای حوزه خلیج فارس در طول تاریخ کشور بوده است را یکی از خواسته های مردم استان بوشهر عنوان کرده و تصریح کرد: جهانگیری نیز با اشاره به رفع ایرادات مجلس شورای اسلامی در مورد جانمایی این منطقه, نسبت به تصویب هرچه سریعتر ایجاد منطقه آزاد بوشهر در مجلس ابراز امیدواری کرد.
![]() |
سید کمال الدین شهریاری مسئله ته لنجی یا کالای همراه ملوان را مهمترین دغدغه تمام مردم ساحل نشین جنوب ایران عنوان کرد و افزود: دستورالعمل های مقطعی و بعضا متناقض در این مورد, تمامی مردم استان بوشهر را در مقاطع مختلف دچار مشکل کرده و این بصورتی است که برخی اقلام مصرفی سبد خانوار را در این استان دچار نوسان قیمت شدید نموده است.
نماینده دشتی و تنگستان افزود: اقتصاد بومی حاکم بر استان بوشهر متکی به دریاست و صیادی و تجارت مهمترین شغل مردم مرزنشین استان است و خوشبختانه دکتر جهانگیری نیز بر لزوم ساماندهی این راه امرار معاش مردم جنوب تاکید و تصریح کرد این طرح در کمیسیون اقتصادی دولت مراحل پایانی را پشت سر گذاشته و امیدواریم دراولین جلسه هیات دولت تعیین تکلیف شود./
پایان پیام