به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ سیده فاطمه حسینی بیان کرد: ما درتلاشیم طرح افزایش کرسیهای زنان در مجلس شورای اسلامی را تدوین و نهایی کنیم، چرا که معتقدیم مشارکت سیاسی بیشتر زنان می تواند زمینه ساز افزایش مشارکت اقتصادی و اجتماعی زنان باشد و از سوی دیگر با اعمال نظارت و نیز تصویب قوانین حمایتی برای زنان و کودکان در نهایت برای جامعه موثر باشد.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: در کشورهای دیگر اختصاص کرسیهای پارلمان به زنان یا داوطلبانه بوده و یا در این باره قانونگذاری شده است و بر حسب انتخابات ملی یا استانی به تناسب آن سهمیهای برای زنان در پارلمان ها در نظر گرفته میشود که عموما بیش از ۲۰ تا ۲۵ درصد است و نوعی از تجربه تبعیض مثبت است.
به گزارش ایسنا؛ عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی گفت: اختصاص تعداد مشخصی کرسی به زنان در پارلمانها در افزایش مشارکت سیاسی کشورهای خاورمیانه و آفریقایی موثر بوده است./
پایان پیام