به گزارش خبرگزاری خانه ملت، سید احسن علوی در جلسه شورای اداری استان که با حضور رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در سالن پیامبر اعظم استانداری برگزار شد، گفت: هنر و تاریخ کردستان در بناهای تاریخی آن متجلی و بیانگر ارزش های متعالی مردم این منطقه است.
نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: مجموعه کاری میراث فرهنگی باید به خود ببالند که میراث دار و حافظ و نگهدار بناهای فرهنگی و تاریخی منطقه هستند.
وی با اشاره به اینکه کردستان مینیاتوری از تمامی ظرفیتهای گردشگری در کشور است، بیان کرد: بعد از صنعت نفت و خودروسازی،گردشگری پرسودترین صنعت در دنیا محسوب می شود.
نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سال ۸۸ تعداد مسافران و گردشگران ورودی به استان یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بود که در سال گذشته این میزان بیش از ۳۳ درصد کاهش پیدا کرد.
علوی پوشش مردم استان، رقص کردی،طبیعت بکر آن را از جمله ظرفیت های فرهنگی و گردشگری استان خواند و اظهارداشت: یکی از موارد حائز اهمیت ایجاد زیرساختهای اکوتوریسم در استان است که باید متناسب با ظرفیت های استان زیرساخت ها در این بخش فراهم شود.
این نماینده مردم در مجلس دهم، بیان کرد: به عنوان نمونه دریاچه زریوار مریوان مزیتی بین المللی است و باید برای حفظ و نگهداری از آن تلاش فراوانی کرد.
به گزارش مهر، نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: متاسفانه بسیاری از بناهای تاریخی استان ما هم چون غارکرفتو رها شدند و مورد بی مهری مسئولان قرار گرفتند تنها سالانه هزینه هایی بابت نظافت آنها اختصاص می یابد./
پایان پیام