عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، گفت: مقداری از حجم واردات کالا به کشور به مسئولین برمی‌گرد که به‌جای نفت کالایی وارد می‌کنند که در خود کشور ما تولید می‌شود.

مسئولین به‌جای پول نفت کالای مشابه تولید ملی وارد می‌کنند/ سود عده‌ای در واردات کالای مشابه تولید ملی است

سیدناصر موسوی لارگانی در گفت‌وگو در با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در خصوص افزایش میزان واردات به کشور در مقابل صادرات، اظهارداشت: یکی از اهداف چشم‌انداز سند بیست ساله در تبدیل شدن کشور به قدرت اول منطقه افزایش میزان صادرات غیرنفتی است.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در سال‌های اخیر با توجه به تلاشی که شد صادرکنندگان تحریم‌ها را دور زدند و صادرات خوبی داشتیم، گفت: هرچند که آمار سبقت میزان صادرات را از واردات نشان می‌داد اما اگر در صادرات پیشی هم نگرفته باشیم تقریبا این میزان هم تراز شده بود.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه در 4 ماه اخیر در سال جاری واردات از صادرات پیشی گرفته است، اضافه کرد: در واردات یک عده درآمد‌های کلانی را دارند و این درآمدها باعث شده تا این افراد نتوانند علی‌رغم فرمایشات مقام معظم رهبری از واردات کالاهایی که در داخل کشور تولید می‌شودچشم‌پوشی کنند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شاهد این هستیم که واردات بی‌رویه و مشابه تولید ملی در حال انجام است، تصریح کرد: مسئولین مربوطه در این خصوص آنگونه رفتار مناسبی را که باید داشته باشند را ندارند و این واردات همچنان ادامه دارد.

موسوی لارگانی، ادامه داد: مقداری از حجم واردات کالا به کشور به مسئولین برمی‌گردد که به‌جای نفت کالایی وارد می‌کنند که در خود کشور ما تولید می‌شود، حتی اگر کالای وارداتی از کالای ایرانی کیفیت بهتری دارد از کالای تولید داخل خریداری کنیم و با نه گفتن به کالای خارجی اقتصاد کشور متحول کنیم.

وی با تاکید بر اینکه اگر می‌خواهیم تولید کشور رونق داشته باشد باید به سمت مصرف کالای تولید ملی حرکت کنیم، بیان کرد: عدم خرید کالای وارداتی آنها را از چرخه فروش در کشور خارج می‌کند و واردکنندگان دیگر به‌دنبال واردات آنها نخواهند رفت.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه ضعف مدیریت جلوگیری از واردات و عدم حمایت از تولید کنندگان داخلی عامل سبقت واردات از صادرات است، خاطرنشان کرد: نظارت لازم برای جلوگیری از افزایش میزان واردات به کشور وجود ندارد./

پایان پیام

برچسب‌ها