عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر رقم قابل توجهی در اختیار شهرداری‌های کلانشهرها قرار دارد و باید وزارت کشور نظارت داشته باشد تا در مسیر اولویت‌ها هزینه شود.

علیرضابیگی: وزارت کشور توجه ویژه‌ای به بودجه شهرداری کلانشهرها داشته باشد

احمد علیرضا بیگی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به هفته دولت و انتظارات نمایندگان از وزات کشور، انتظار ما از وزارت کشور به واسطه مسئولیتی که در قبال شهرداری‌ها و دهیاری‌ها دارد این است توجه به عملکرد آن‌ها داشته باشد.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: به طور خاص در حال حاضر رقم قابل توجهی در اختیار شهرداری‌های کلانشهرها از جانب مردم قرار دارد.

وی افزود: وزارت کشور اگر توجه ویژه خود را معطوف بر عملکرد شهرداری‌ها نسازد، اجحاف در حق مردم است، زیرا این بودجه‌ها باید در مسیر اولویت‌ها صرف شود.

علیرضابیگی متذکر شد: فرمانداری‌ها کنترل کننده مصوبات شوراهای اسلامی شهر و روستا هستند و با استفاده از این جنبه نظارتی، وزارت کشور باید بتواند با دقت و توجه بیشتری عمل کند

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه انتظار از وزارت کشور این است که دایره عمل خود را در مورد NGOها و سمن‌ها تنها معطوف به صدور مجوزهای آن‌ها نسازد، گفت: نظارت بیشتری بر کم و کیف این گروه‌ها لازم است و سمن‌ها باید پاسخگوی مسئولیت‌هایی که از باب مدنی و اجتماعی عهده دار می‌شوند، باشند./

پایان پیام

برچسب‌ها