علی اکبری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره نرخ گوشت دربازار کشور،گفت:کاهش یا افزایش نرخ نهادههای خوراک دام، بازار گوشت را دچار نوسان کرده، اما نمی توان تنها مسبب افزایش تصاعدی و به یکباره نرخ گوشت را گرانی نهادهای دامی دانست زیرا مشخص است، دست دلالان در بازار گوشت برای ایجاد فضای روانی و حباب گونه باز است.
عضو کمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی مجلس،تصریح کرد: افزایش نرخ گوشت از تولید تا فروش در بازار مصرفی به نوعی حباب گرانی است بنابراین دستگاه های نظارتی باید با جدیت و قاطعانه بایدبا گرانی گوشت در بازار برخورد قاطعانه کنند.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی، افزود: دلالان از کوچکترین منفذی که در بازار گوشت شکل بگیرد برای گرانی این کالای استراتژیک غذایی بهره می برند تا با سوءاستفاده نرخ این کالای استراتژیک را که نقش بسزایی در سبد غذایی شهروندان دارد را با افزایش روبروکنند.
وی ادامه داد:حباب گرانی گوشت طبقات مصرف کننده جامعه از جمله کارمندان وکارگران که حقوق ثابت دارند را بیش از هر طبقه ای تحت فشارهای اقتصادی قرار می دهند زیرا کارمندان و اقشار کم درآمد جامعه طبق میزان حقوقی که دارند، اقتصاد معیشتی شان را تنظیم میکنند.
نماینده مردم شیرازدرمجلس با بیان اینکه حباب گرانی گوشت کارمندان و اقشارکم درآمدرا تحت فشارهای اقتصادی قرار داده است، تصریح کرد: بی ثباتی نرخ نهاده های دامی یارکمکی برای گرانی گوشت در بازار تلقی میشود.
عضوکمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی مجلس،یادآورشد: بی ثبات نرخ نهاده های دامی وهزینه جاری تولید از جمله آب و برق نیز بر نرخ گوشت تاثیر گذار است، بنابراین دولت باید با ابزارهای نظارتی مانع بهم خورن تعادل نرخ گوشت در بازار شود./
پایان پیام