به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ سید پرویز فتاح پیش از ظهر امروز در جشن توانمندسازی 2400 خانوار استان کرمان در این شهرستان اظهار داشت: خداوند را شاکر هستم که به این منطقه سفر کردم ما به این خطه علاقهمندیم هستیم و این رویکرد ما است و باید تبدیل به عمل شود.
رئیس کمیته امداد امام خمینی کشور با بیان اینکه ما باید برویم به سمت پرداخت وام قرضالحسنه به جای بلاعوض حرکت کنیم، بیان داشت: هدف اصلی ما در کمیته امداد کارآفرینی، اشتغال و خودکفایی است.
وی عنوان کرد: کسانی که روحیه کار و کارآفرینی دارند باید به توسعه جنوب کرمان کمک کنند، سال گذشته 60 میلیارد تومان و امسال در استان کرمان و جنوب کرمان، 100 میلیارد تومان بودجه اختصاص داده شده است.
فتاح با تاکید بر اینکه وام باید به اهلش داده شود و ما مشکل منابع وام نداریم، عنوان کرد: اگر تاکنون محدودیتی بود مشکلی از این به بعد نخواهد بود، از اول سال مستمری چند برابر شده و در حال پرداخت است که نباید همه پرداختها بهصورت صدقه و مستمری باشد.
رئیس کمیته امداد امام خمینی کشور با بیان اینکه باید وامها با اصول داده شود، ادامه داد: در سال گذشته 100 درصد وامها در استان و شهرستانها توسط کمیته امداد پرداخت شده و امسال دو برابر شده است.
وی خواستار جذب منابع تسهیلات توسط مسوولان استان شد و افزود: کمیته امداد جای دائم برای ماندن نیست و موقت وبهنوعی اورژانس اجتماعی است و یک عده در نوبت هستند و باید یک عده بیرون بروند و نفرات بعدی وارد شوند.
فتاح با اشاره به اینکه دولت و مجلس باید از ما مطالبه کند چه مقدار از تحت پوشش کمیته امداد خارج نشدند، گفت: کمیته امداد افراد را توانمند و تبدیل به کارآفرین میکند.
وی از نصب 2 هزار پنل خورشیدی خبر داد و گفت: بالاترین سهم را ما به جنوب کرمان اختصاص دادیم که هر کدام 20 میلیون تومان وام قرضالحسنه به آن اختصاص میدهیم.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور افزود: با فقر نباید بازی کرد، کارهای بسیار خوبی نظام انجام داده و کارهای زیادی مانده است، جنوب کرمان از نظر ظاهر شاید محرومیت زیادی دارد اما نگاه به ظرفیت ها کنید و بگویید چهکار کردیم./
پایان پیام