سید علی ادیانی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به اینکه تشکیل "دولت در سایه" مفاهیم متعددی دارد و ممکن است سبب برداشت های متضاد در فضای سیاسی کشور شود، گفت: بر این اساس باید اذعان کرد که واضعان تشکیل "دولت در سایه" مفهوم اراده تضاد و تناقض با دولت مستقر را مطرح نکرده اند.
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه و جویبار در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بنابراین به نظر می رسد دولت در سایه شرایطی برای دولت مستقر فراهم خواهد کرد تا با ارائه نقد عالمانه در چارچوب مناسب و انتقادات موشکافانه همراه با عقلانیت و دلسوزی، به فرصت برای دولت مستقر تبدیل شود.
وی با اشاره به اینکه اگر دولت در سایه به دنبال مفهوم رقابت تخریبی باشد حتما فرصت ها را از دولت حاکم خواهد گرفت، ادامه داد: با توجه به نکات مذکور باید دید که اهداف، راهبرد و برنامه دولت در سایه چیست و چه انتظاراتی از تشکیل این مهم وجود دارد.
دلسوزان و نخبگان کشور دولت در سایه را موجب تقویت نظارت بر دولت مستقر می دانند
این نماینده مردم در مجلس دهم تصریح کرد: به نظر می رسد در اذهان دلسوزان و نخبگان کشور دولت در سایه عنصر و مجموعه ای را شکل می دهد که نظارت بر دولت مستقر را تقویت کرده و موجب هوشیار کردن مسئولان حاکم مبنی بر اینکه اقداماتشان در معرض نقد و نظارت مستمر است.
عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اعتقاد دارم تشکیل دولت در سایه در هر زمانی به عنوان یک مجموعه و ظرفیت منسجم، عالم، هوشمند و دلسوز مناسب است./
پایان پیام