به گزارش خبرگزاری خانه ملت، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه پیرامون اهمیت سفر پوتین و علی اف به ایران اظهار کرد: اجلاس سه جانبه تهران دومین اجلاس میان آنها است که پس از اجلاس دوم در باکو در حال برگزاری است و سومین اجلاس آن هم در مسکو برگزار خواهد شد.
وی گفت: آن مساله ای که مهم است اینکه در کنار آن اجلاس ما مذاکرات و دیدارهایی را با آقایان پویتن و علی اف به صورت دو جانبه در حاشیه اجلاس خواهیم داشت.
به گزارش مهر، قاسمی ادامه داد: دیدارهای آنها با مقام معظم رهبری و رئیس جمهور و بحث هایی که خواهند داشت با توجه به شرایط منطقه، سوریه و عراق و دیگر کشورهای منطقه و خارج از منطقه و در مجموع با عنایت به تحولات منطقه ای و بین المللی می تواند نقطه مهم و آغازینی برای همکاری های بیشتر و عمیق تر میان ما با کشورهای منطقه و به خصوص با روسیه باشد./
پایان پیام