علی اکبری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به خبری مبنی بر اینکه ایران برند حلال صادر می کند، اظهار داشت: تولید برند حلال برای کشورهای اسلامی موضوعیت ندارد مگر اینکه با هدف صادرات این کار صورت گیرد که می تواند فرصت مناسبی برای افزایش صادرات باشد.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس اسلامی با بیان اینکه ایران از صدور برند حلال از کشورهای دیگر عقب مانده است، گفت: مسئولان در شرایطی به فکر صدور برند حلال افتاده اند که کشورهای غیر مسلمان پیش از این در مسیر صدور استاندارد حلال گام برداشته اند و از ما پیشی گرفته اند.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه برند حلال با هدف صادرات اقدام قابل قبولی است، ادامه داد: برای صدور این برند باید به استانداردهای بین المللی توجه شود و در زمینه افزایش کیفیت، تغییر بسته بندی و قیمت گذاری اقداماتی صورت گیرد تا بتوانیم بازار پایدار ایجاد کنیم و از عهده رقابت با کالاهای مشابه در بازار جهانی برآیم.
وی تاکید کرد: بنابراین برند یا استاندارد حلال باید از پیشتوانه محکمی برخوردار و حداقل انتظاری که از این برند می رود آن است که متعهد باشد.
اکبری در ادامه گفتوگو با خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به اینکه برند حلال قرار است به امضای رئیس سازمان استاندارد و نماینده ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی برسد، بیان داشت: این امضاها کفایت نمی کند، البته ممکن است مشروعیت داخلی بدهد اما برای مجامع بین المللی موضوعات دیگری اهمیت دارد که باید به آن توجه کرد.
این نماینده مجلس توضیح داد: باید مذاق کشورهای هدف را سنجیده و اعتماد سازی کرد و حداقل ها را در کیفیت، بسته بندی و قیمت در نظر گرفته تا در بازار رقابتی حضور پیدا کنیم.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید برای برند حلال برنامه ریزی کنیم، بیان داشت: امضای رئیس سازمان استاندارد و نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی به محصولات مشروعیت داخلی می دهد و مشروعیت بین المللی ایجاد نمی کند./
پایان پیام