رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: ارتباط مسئولان دانشگاه ها با نخبگان داخل و خارج کشور ضروری است تا بتوانیم از اندیشمندان نخبه کشور در همه شرایط برای تعالی کشور استفاده کنیم.

ارتباط مسئولان دانشگاهها با نخبگان داخل و خارج کشور ضروری است

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، در مراسمی با حضور علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، عبدالمحمد زاهدی استاندار، داود محمدی و سیده حمیده زرآبادی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، مرتضی موسی خانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، اشفار رئیس انجمن نخبگان استان، روسای دانشگاهها و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی از چهره ماندگار کشور دکتر جواد صالحی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین تجلیل شد.

علی اکبر صالحی در مراسم نکوداشت چهره ماندگار اظهارداشت: معرفی الگوها بویژه در کشور ایران برای نسل جوان مهم است تا بداند اگر پله های ترقی را طی کند در کشور تکریم می شود.

وی اضافه کرد: نسل جدید می خواهد ببیند چگونه باید راه آینده را طی کند و چه هدفی داشته باشد و برای این نسل مهم است تا ما مسیر آینده آنها را ترسیم کرده و در مقابلشان قرار دهیم تا راه درست را بروند.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران یادآورشد: خاطرات چهره های ماندگار بسیار مهم است و می تواند درس بزرگی برای دیگران باشد و چراغ راه دیگران تلقی شود و من هرچند سخن گفتن از برادرم سخت است اما با نگاه علمی و الگو بودن برای دیگران مواردی را بازگو می کنم.

علی اکبر صالحی بیان کرد: شخصیت علمی ایشان با گفتن و تایید من نیست بلکه با استناد به مراجع علمی و بین المللی از جایگاه این چهره ماندگار می گوییم تا دنیا بداند ایران اسلامی مملو از این دانشمندان خوش فکر و تاثیرگذار است.

دکتر جواد صالحی فردی مصمم و مومن است

وی اضافه کرد: مصمم بودن، اعتماد به نفس و خودباوری از بارزترین ویژگی های دکتر جواد صالحی است و در کنار آن شجاعت و نداشتن ترس از شکست و مشکلات، حوادث پیش آمده و هراس ناپذیری از خصلت های راهگشای ایشان است که در موفقیت وی بسیار موثر بوده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران اضافه کرد: جوانمردی، احسان و نیکوکاری، جستجوگری در علم و ایمان به خدا از دیگر خصوصیات جواد صالحی است.

علی اکبر صالحی تصریح کرد: ایشان در مجامع زیادی در عرصه بین المللی عضویت دارند و در ردیف ۴ دانشمند بزرگ جهان اسلام محسوب می شود و با روحیه بخشندگی مالی و علمی توانسته زکات علمی خود را ادا کند.

وی در بیان دیگر صفات برجسته چهره ماندگار کشور اظهارداشت: دکتر جواد صالحی انسانی صادق، دین دار، ذاکر خدا و مومن است و با داشتن خانواده ای خوب و صالح همه موفقیت خود را مرهون والدین می داند و ما نیز قدردان بزرگان خود هستیم.

وی در ادامه گفت: برخی از دانشجویان و نخبگان کشور به آنسوی مرزها برای تحصیل علم می روند و نوع رفتار ما با آنها در بازگشت بسیار مهم است لذا پیشنهاد می شود مسئولان دانشگاهها ارتباط مستمر خود را با نخبگان ایرانی در خارج از کشور داشته باشند و از این ظرفیت استفاده کنند.

صالحی بیان کرد: رفتن هوشمندان کشور به خارج اشکالی ندارد اما نباید ما ارتباط کاری خود را با آنها قطع کنیم ودرمقطعی تاسف بخوریم زیرا گاهی با یک برخورد منطقی و حمایت بموقع می توانیم زمینه بازگشت آنها را مهیا کنیم و یا از حضورشان در همان خارج اما با ارتباط بهره مند شویم.

مراسم گرامیداشت باز کردن مسیر شناسایی نخبگان است

وی اظهار داشت: برگزاری مراسم نکوداشت برای نخبگان در واقع باز کردن مسیر برای شناسایی و تقدیر از نخبگان جوان است تا با حمایت از این افراد فاصله خود با غرب را کمتر کنیم.

در این مراسم از چهره ماندگار و اندیشمند برجسته کشور دکتر جواد صالحی تجلیل شد.

به گزارش مهر، جواد صالحی یکی از ۲۵۰ دانشمند برجسته و تاثیرگذار و پر استناد جهان در حوزه علوم کامپیوتر، عضو برجسته FEIIOW  انجمن مهندسین برق و الکترونیک آمریکا و دارای ۱۲ اختراع جهانی است./

پایان پیام 

برچسب‌ها

آخرین اخبار