عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: با کمال تأسف باید این مسئله را اعلام کنیم که دولت کمترین بودجه را در لوایح سال‌های ۹۵، ۹۶ و ۹۷ به بخش فرهنگی اختصاص داده است.

نگاه به فرهنگ باید عمیق باشد/ دولت کمترین بودجه را به بخش فرهنگی اختصاص داده است

به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ احمد سالک نماینده مردم اصفهان درمجلس با اشاره به بودجه بخش فرهنگی سال ۹۷ گفت: با کمال تأسف باید این مسئله را اعلام کنیم که دولت کمترین بودجه را در لوایح سال‌های ۹۵، ۹۶ و ۹۷ به بخش فرهنگی اختصاص داده است.

وی افزود: البته در این شرایط بحثی مطرح است لذا باید گفت نوع نگاه کارشناسان دولت در مسائل فرهنگی، نگاه سطحی است یعنی تنها به ظاهر قضیه که مردم نماز می‌خوانند و روزه می‌گیرند اکتفا می‌کنند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما معتقدیم نگاه به فرهنگ باید نگاه عمیقی باشد و اگر این مهم حاصل نشود ما خسارت‌های زیادی متحمل خواهیم شد.

سالک با اشاره به اظهارات مقام معظم رهبری درباره مباحث فرهنگی گفت: مقام معظم رهبری فرموده‌اند «فرهنگ مظلوم است، فرهنگ زیرساخت صنعت، کشاورزی و مسائل مختلف و ... است» لذا با توجه به این موارد برشمرده شده توجهی به این مسئله نمی‌شود.

وی تصریح کرد: معتقدم در حال حاضر نسبت بودجه فرهنگی به کل بودجه ۹۷، قاعدتاً ۵/۱ درصد است البته بنده هنوز رقم بودجه بخش فرهنگی لایحه را ندیده‌ام، اما این بودجه ضعیف بوده و این مسئله مثل روز روشن است.

به گزارش میزان،عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در پایان اظهار داشت: ما پیشنهادات متعددی درباره بخش فرهنگی لایحه بودجه داریم لذا ما روی تبصره ۱۸ و ۶ لایحه بودجه نظرداریم که نظرات خود را منعکس کرده‌ایم و انشاء‌الله این موارد در صحن تصویب شوند./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار