به گزارش خبرگزاری خانه ملت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای ارتباط بی واسطه و مستمر با مردم، به انعکاس اقدامات، فعالیت ها، مواضع و دیدگاه های خود در شبکه های اجتماعی می پردازند.
مسعود پزشکیان نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی، در تازه ترین پست اینستاگرامی خود در واکنش به تجمعات اعتراضی اخیر مطرح کرد: ایجاد توقعات نادرست از مسئولان خطرناک است.
اینکه ما بدون توجه به منابع و داشتههای خود در مردم توقع ایجاد کنیم این موضوع به ضرر کشور است.
باید توقعات ما با واقعیتها همخوانی داشته باشد نمیشود از افراد انتظاراتی داشت که در محدوده تواناییها و داشتههای آنها نیست.
(با اشاره به برخی از تجمعات اعتراضی در روزهای اخیر) باید آگاه باشیم، برخی بر این تجمعات اعتراضی دامن میزنند و در این رابطه باید هشیارانه رفتار کنیم.
مشکل اصلی ما این است که با عدالت مدیریت نمیکنیم، اگر با عدالت رفتار کنیم، با عدالت عمل کنیم و با عدالت برنامه ریزی کنیم این دعوا ها جمع میشود.
وی در انتقاد به رویکرد صداو سیما در بیان اتفاقات روز جامعه گفت: امروز آیا آنچه که صدا و سیما به نمایش میگذارد با واقعیت های روز جامعه ما همخوانی دارد؟! اگر ندارد پس مردم این را بهتر از هرکسی میبینند و درک میکنند.
(با اشارهای به فیلتر شدن برخی کانال های تلگرامی) اینکه گروه یا افرادی سعی در سیاه نمایی و تحریک افکار عمومی داشته باشند پذیرفتنی نیست.
ما باید عدالت را در جامعه پیاده کنیم تا زمانی که نتوانیم این مهم را محقق سازیم با مشکلاتی روبرو خواهیم بود.
|
وی همچنین پیامی ویدیویی در واکنش به حواشی بازی تراکتورسازی تبریز و پرسپولیس منتشر کرد و رفتار هواداران پرسپولیس نسبت به مردم آذربایجان را توهین آمیز خواند: در صورت عدم برخورد مناسب، باید منتظر برخوردهای بدتر باشند. این رفتار اصلا قابل توجیه نیست.
|
پزشکیان در پستی دیگر از دیدارش با مهدی قلیپور، هیمالیانورد تبریزی و دارنده نشان بینالمللی «پلنگ برفی» خبر داد.
|
علی مطهری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، در صفحه خود در اینستاگرام نوشت:
در کشور ما فرهنگ اعتراض وجود ندارد. هر تجمع اعتراضآمیزی به سرعت از شعارهای اولیه خود دور میشود و به خشونت میگراید. شاید علت آن این باشد که مجوز هیچ تجمعی صادر نمیشود و وزارت کشور همه تجمعات و اعتراضات مدنی را غیرقانونی مینامد. این در حالی است که قانون اساسی ما در اصل بیست و هفتم راهپیمایی را مشروط به این که مسلحانه و مخل احکام اسلام نباشد مجاز اعلام کرده است.
در کشورهایی که تمرین دموکراسی بیشتری دارند، در یک روز و ساعت مشخص هزاران نفر در مسیر معینی با حفاظت پلیس، راهپیمایی کرده و اعتراض خود را در موضوع معینی اعلام مینمایند و سپس سرکار خود میروند و این یک امر عادی است.
وزارت کشور ما باید اعتراض مدنی را به رسمیت بشناسد و در صدور مجوز سختگیری نکند و مردم نیز باید پایبند به لوازم اعتراض مدنی باشند.
در چند روز اخیر اعتراضاتی عمدتاً اقتصادی در برخی از شهرهای کشور انجام شد. این که مردم احساس آزادی میکنند و نظر خود را در قالب تجمع یا راهپیمایی بیان مینمایند یک نقطه مثبت و روشن برای جامعه ما و نظام جمهوری اسلامی است اما این که این اظهارنظرهای جمعی توأم با تخریب اموال عمومی و اخلال در نظم جامعه میشود یک نقطه منفی و تاریک است.
مسئولان ما باید برای بخش اول این پدیده یعنی اظهارنظر مدنی و آرام مردم شرایط را مهیا کنند و با بخش دوم آن یعنی تخریب اموال عمومی و ایجاد آشوب به شدت برخورد نمایند.
|
علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، ویدیویی از سخنان سردار سلیمانی به اشتراک گذاشت:
«یک وقت، هدف، جای دیگری است، انسان میگوید این خطر به ما چه!» اما هدف داعش ایران بود.
|
وی در ادامه تصاویری از حضورش در مراسم گرامیداشت حماسه 9 دی و تصاویری از بازدیدش از پلی کلینیک تخصصی آیت الله بروجردی منتشر نمود.
|
|
|
فریدون حسنوند رئیس کمیسیون انرژی و نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی، در صفحه شخصی خود از نشست شورای اداری شهرستان اندیمشک نوشت:
حسنوند درجلسه شورای اداری شهرستان اندیمشک گفت: حماسه نه دی متعلق به یک حزب و جریان خاص سیاسی نیست.
در ۹ دی دشمن به دنبال تضعیف ارزش های انقلابی و اسلامی بود که این مقوله با هوشیاری و درایت مقام معظم رهبری و حضور پرشور مردم رفع و دشمن شکستی دیگر را در این عرصه تجربه کرد.
امروز کشور دارای مشکلاتی است و همه باید برای رفع مشکلات و پیشرفت تلاش و کوشش کرد ولی در این عرصه باید به طراحی دشمن توجه و با تاکید بر رهنمودهای مقام معظم رهبری و نیازهای کشور و ارزش های اسلامی و انقلابی و مسیر قانون به دنبال رشد و توسعه کشور و کاهش مشکلات بود.
امروز اندیمشک برای توسعه خود نیازمند تلاش شبانه روزی مسئولان است و باید برای توسعه اندیمشک با تمام توان و انرژی تلاش کرد و هیچ گونه توجیه و کم کاری در این حوزه، قابل پذیرش نیست.
ما باید با تاکید بر قانون و توجه به نیازهای مردم بیش از گذشته و هر زمانی به دنبال توسعه شهرستان باشیم و هیچ چیز را بالاتر از خدمت به مردم تعیین نکنیم و تنها خدمت به مردم را ملاک عمل خود قرار دهیم.
دستگاه های اجرایی باید برای توسعه شهرستان با جدیت تلاش و با توجه به نیازهای اندیمشک، عمران شهرستان را زمینه ساز و رضایت شهروندان را از خدمات اجرا شده بیش از گذشته تامین کنند.
امروز برای ایجاد شغل و تامین نیازهای جوانان باید نگاه ویژه داشت و اقدامات جدی و عملی را در این حوزه به اجرا رساند، چرا که ایجاد اشتغال یک ضرورت و نیاز مهم برای اندیمشک بوده و بیکاری زمینه ساز بسیاری از نابهنجاری ها است و باید از ظرفیت های موجود شهرستان به دنبال جذب سرمایه گذار و ایجاد اشتغال بود.
|
وی همچنین تصویری از حضورش در مراسم سالروز حماسه 9 دی منتشر کرد.
|
نماینده اندیمشک در ادامه با انتشار ویدیویی نوشت: بامداد امشب عملیات اجرایی بازگشایی مسیر ها و گره های ترافیکی منتهی به خیابان انقلاب حد فاصل میدان های بهشتی و آزادگان، تقاطع سالن ورزشی خانه کشتی انجام شد.
|
همایون هاشمی نماینده میاندوآب شاهین دژ و تکاب درمجلس شورایاسلامی،دراینستاگرام شخصی خود اظهار داشت: درجریان سفر اخیرم به حوزه انتخابیه و شهرستان تکاب که به همراه مدیرکل فنی و حرفه ای استان صورت گرفت از مراحل احداث مرکزآموزش هتلداری وگردشگری تکاب در روستای احمدابادسفلی از توابع بخش تخت سلیمان بازدید بعمل امد، با بهره برداری از این مرکز گامی مهم در توسعه صنعت گردشگری شهرستان و اشتغالزایی صورت خواهد گرفت.
قطعا روستائیان عزیز با همکاری مسئولان جهت رفع مشکلات نقش مهمی در پیشرفت روستاها ایفا خواهند کرد.
|
وی در پستی دیگر نوشت: طی بازدیداز بیمارستان در دست احداث شصت وچهارتختخوابی تکاب از روند پیشرفت آن قرار گرفتیم،متاسفانه با کمبودهای مالی دولت وضعیت این بیمارستان هم به کندی پیش می رود امیدوارم دولت محترم باتوجه به وضعیت بهداشتی شهرستان هرچه سریعتر نسبت به تکمیل و بهره برداری ازآن اقدامات لازم را انجام دهد،از سویی طی مذکراتی که با وزارت بهداشت صورت گرفت قول مساعد جهت تکمیل انرا بما دادند.
انشالله با تکمیل این بیمارستان مشکلات بهداشتی و پزشکی شهرستان تا حدود زیادی حل خواهد شد.
|
علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی، از حضورش در دانشگاه پیام نور محلات خبر داد.
سلیمی در این جلسه اظهار کرد: سرمنشاء اتفاقات سال ۱۳۸۸ خارجی بود. جان مک کین اعلام کرد که در چندسال منتهی به سال ۱۳۸۸ گروههای آموزش دیده ای را به ایران اعزام کردیم تا برخی اتفاقات را در ایران مدیریت کند.
مسئول میز ایران در سازمان سیا یک روز پیش از انتخابات اعلام کرد که تصور نکنید فردا یک انتخابات در ایران رخ میدهد بلکه یک انقلاب رنگین در ایران اتفاق می افتد.
این مسایل نشان میدهد این اعتراضات منشاء داخلی نداشته و تنها یک اختلاف نظر سیاسی نبوده است. برخی شعارها که عنوان شد مثل "انتخابات بهانه است اصل نظام نشانه است" یا "نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران" و آتش زدن مسجد و هتک حرمت روز عاشورا نشان می داد برخی اتفاقات تنها بدلیل اختلاف سلیقه سیاسی اتفاق نیفتاد بلکه مدیریت شده صورت می گرفت. رهبر انقلاب در همان سال مسئولین ستادهای انتخاباتی را دعوت کردند تا اعتراضات از مسیرقانونی شکل گرفته و صندوقها بازشماری شوند ولی برخی مسئولین ستادها نپذیرفتند و اعلام کردند باید انتخابات ابطال شود و دوباره برگزار شود ولی رهبری نپذیرفتند و از انتخابات و رای مردم صیانت کردند.
علت به طول انجامیدن فتنه به هشت ماه این بود که برخی خواص از فتنه حمایت کردند تا به رهبری فشار بیاورند تا خواسته های غیرقانونی خود را تحمیل کنند که اگر از این انتخابات حراست و صیانت نمی شد سایر انتخاباتهای کشور نیز یا برگزار نمی شد و یا گروههای مخالف پس از برگزاری انتخابات نتیجه را نمی پذیرفتند و اقدام به نا امن کردن فضای کشور می کردند. ما امروز دو راه بیشتر پیش روی نداریم؛ یا باید بر مبانی امام تکیه کنیم یا دچار دگردیسی شویم. تجربه نشان داده هرجا بر مبانی امام تکیه کرده ایم موفق بوده ایم و در جاهایی که مدیریت بخشهای کشور با مبانی امام فاصله گرفته دچار ضعف شده ایم.
از ابتدای انقلاب تا کنون مدیریت بخش اقتصاد کشور در دست کسانی بوده که چندان به مبانی امام و انقلاب اعتقاد نداشتند و به دنبال مدیریت اقتصاد با مبانی بانک جهانی و اقتصاد آزاد بودند و امروز شاهدیم که پاشنه آشیل کشور مساله اقتصاد است.
|
وی همچنین از دیدار و گفت و گویش با مدیر و معاونین اداره کل بهزیستی استان مرکزی نوشت.
مهم ترین نکات مطرح شده توسط سلیمی در این جلسه به شرح زیر است:
-بهزیستی نسبت به سالهای گذشته از نقطه اوج تنزل پیدا کرده درحالیکه حیات بخشی از توان خواهان به فعالیت های بهزیستی وابسته است.
-مبلغ هفتادهزار تومان در ماه مبلغ بسیار ناچیزی است که به خانواده های تحت پوشش بهزیستی می دهند واین خانواده ها دچار مشکلات بسیار شده اند.
-در محلات و دلیجان اکثر مراکز بهزیستی بصورت خیری اداره می شود و چرا دولت سهم خودش را در پروژه های خیری پرداخت نمی کند؟ طبق قانون هرمبلغی که خیرین کمک کنند باید طبق قانون دولت به همان میزان پرداخت کند.
-سالهاست یک متخصص کاردرمان برای عزیزان تحت پوشش بهزیستی درخواست شده و این افراد به قم یا کاشان مراجعه می کردندو به مدیران متعدد سازمان بهزیستی این موضوع اعلام شده است.
-در بخش سالمندان کار خاصی انجام نشده، بنده جزء هیئت موسس خانه سالمندان بودم و عزیزان زحمات زیادی هم برای این مرکز کشیده اند و باید بهزیستی نیز در تکمیل این پروژه سهیم شود.
-در زمینه اشتغال معلولین قانون سه درصد چرا نباید در این استان اجرا شود و باید با استاندار و مسئولین مربوطه جلسه برقرار شود تا این قانون اجرایی شود.
چرا نامه به سازمان بازرسی و دیوان محاسبات نمی زنید و مسایل مربوط به سهم اشتغال افراد تحت پوشش بهزیستی را پیگیری نمی کنید؟
-در مورد مناسب سازی خیابانها باید با شهردار، فرماندار، استاندار و نمایندگان مجلس پیگیر موضوع شوید که خیابانها یا معابر طبق قانون مناسب سازی شوند.
-نماینده مجلس ابزار مسئولین و برای کمک به مردم است و نماینده باید حرف مردم را بزند و وقتی ما حرف مردم را می زنیم به افراطی گری محکوم می شویم ولی نماینده مردم نمی تواند مثل مسئولین دولتی بر روی مشکلات ماله بکشد و سکوت کند و به مردم خیانت کند بلکه وظیفه ذاتی نماینده این است که باید حرف مردم را بزند.
-اورژانس اجتماعی کار بسیار خوب و مناسبی است و باید این اورژانس در حد حرف نباشد و با وجود روانشناس و متخصص بتوانند به افرادی که دچار مشکل اجتماعی شده اند کمک کنند و تنها به خوابگاه تبدیل نشود.
-ظرفیت خوبی در استان مرکزی وجود دارد و استان خیر پروری است.
در مورد بهزیستی باید از ظرفیت وقف نیز استفاده شود، در این مورد ورود کنید و خیرین حتما در این زمینه ها استقبال خواهند کرد.
|
سیدناصر موسوی لارگانی نماینده مردم شریف شهرستان فلاورجان در مجلس شورای اسلامی، با انتشار پستی عنوان کرد: استعفای اعضای مجمع نمایندگان استان اصفهان در راستای احیای زاینده رود است و یک رویکرد جدی است.
|
وی در ادامه پست زیر را به اشتراک گذاشت.
|
پروانه مافی نماینده مردم تهران،ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی، در صفحه خود در اینستاگرام نوشت: شب گذشته به تماشای تئاتر "دو دلقک و نصفی" به نویسندگی و کارگردانی جلال تهرانی رفتم. تئاتری با مضمون طنز تلخ که گاهی تماشاگر را می خنداند گاه می گریاند و این تضاد انسان را به اوج تفکر می رساند. دو دلقک و نصفی شرح حال انسان های جوامع مختلف در طول تاریخ است. انسانی که همواره با نقاب زدن برچهره ظاهر، درون واقعی خود را از دیگران پنهان می کند. نگاه جهان شمول سازنده، این اثر را به شدت قابل تفکر و تأمل کرده است. انسان های که یا از روی ترس یا خودخواهی یا زیاده خواهی و... مکنونات قلبی و درونی خویش را از دیگران پنهان و چهره ی دیگری از خود را عیان می کنند در عین حالی که خنده دار است ناراحت کننده هم است چرا که دروغ در سطح جامعه جای راستی را می گیرد. اتفاق نامبارکی که این روزها بیشتر از همیشه شاهد ش هستیم که در نمایش زیبای دو دلقک و نصفی هنرمندانه به آن پرداخته شد. بی شک این قدرت هنر است که می تواند با کمک سایر علوم چون روان شناسی و جامعه شناسی آسیب های اجتماعی را شناسی و به نمایش بگذارد. در این میان سینما و تئاتر به دلیل بهره گرفتن از تصویر از تأثیرگذاری بیشتری برخوردارند. خوشبختانه هنر تئاتر در ایران پیشینهای دراز دارد و سبکی از آن در نمایشهای تعزیه نمود یافتهاست. نمایشنامه نویسی، به عنوان یکی از گسترههای با اهمیت ادبیات، با گذشت بیش از صد سال متأسفانه هنوز جایگاه شایستهٔ خود را ندارد. به همین دلیل مهجور و مظلوم مانده و تنها از مخاطبان خاص برخودار است و دیگر آحاد جامعه از این هنر استقبال نکرده اند و البته در میان مسئولان هم جایگاه ی بایسته ای ندارد. حمایت مسئولان از هنرمندان تنها به مسائل مادی بر نمی گردد، بلکه وقت گذاشتن و توجه کردن به آثار هنری آنها در هر حوزه چه سینما چه تئاتر ، بازدید از نمایشگاه های عکس و نقاشی و غیره
می تواند رویداد بسیار خوبی برای تحول و در نهایت توسعه جامعه باشد. اینکه مسئولان فارغ از دغدغه های تخصصی خویش با زبان هنر نسبت به همه ابعاد جامعه و آحادش آشنا شوند، بسیار کمک کننده است. پیوند مسئولان و هنرمندان در کشور حلقه مفقوده ای است که باید پیدا شود . بعد از تماشای این تئاتر که با بازی قابل تحسین بازیگران تازه کار و نا آشنا است ، می توان به این نتیجه رسید که دنیای هنر به ویژه تئاتر می تواند روح انسان را جلا و ذهنش را به عالم دیگر سیر دهد.
تماشای این تئاتر زیبا را به دیگر مسئولان و همکاران عزیزم پیشنهاد می کنم.
|
محمّد محمودی شاه نشین نماینده مردم شهرستانهای ملارد ،شهریار و قدس در مجلس شورای اسلامی، از بازدیدش از بازدیدش از شرکت اورند پیشرو صفادشت نوشت: این بازدید صبح امروز شنبه ۹ دی ۱۳۹۶ از این شرکت بزرگ تولید قطعات خودرو به منظور بررسی مشکلات این واحد صنعتی برگزار گردید .
در این بازدید مسئولین این شرکت با اشاره به برنامه های در دست اقدام جهت توسعه و گسترش تولیدات خود همکاری و حمایت مسئولین شهرستانی و استانی را در راستای رفع موانع پیش رو خواستار شدند .
مهندس محمودی نماینده مردم فهیم حوزه مشق در حاشیه این بازدید بر لزوم حمایت همه جانبه از تولیدگران و صنعتگران حوزه انتخابیه تاکید و اذعان داشت : از هیچ کوششی دریغ نخواهم کرد به این دلیل که اگر موانع پیش روی این عزیزان مرتفع گردد مستقیماً شهروندان و ساکنین منطقه بهره آن را خواهند برد به طور مثال اگر اشغال زایی اینگونه شرکتها انجام شود نیاز شغلی مردم فهیم و شریف تا حدود زیادی رفع خواهد شد که این امر نیاز اصلی و دغدغه بسیار مهم مسئولان و متولیان می باشد.
|
وی در ادامه تصاویر و ویدیوهایی از بازدیدش از روند ساخت پل ورودی شهرقدس، جلسه بررسی مشکلات بخش صفادشت، دیدار مزدمی اخیر خود و همچنین تصویری از جلسه اش با جمعی از کشاورزان و دامداران صفادشت منتشر کرد.
|
|
|
|
|
سیدحسین افضلی نماینده مردم شهرستان اقلید در مجلس شورای اسلامی، تصاویری از بازدیدش از روند پیشرفت ساخت دبستان طرح برکت روستای امامزاده اسماعیل و حضورش در دبستان روستای امامزاده اسماعیل و اهدای جوایز به دانش آموزان ممتاز منتش کرد.
|
|
سید جواد ساداتی نژاد نماینده مردم کاشان در مجلس شورای اسلامی، در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت:
با توجه به مشکلات اقتصادی و معیشتی برای مردم و با عنایت به لزوم توجه به حقوق شهروندی افراد جامعه، مطالبات به حق مردم از مسئولان بویژه از دولت، باید مورد توجه قرار گیرد و در راستای حل مشکلات آنها گام بردارند و در میدان عمل ثابت کنند که تلاش آنها برای گره گشایی از مشکلات مردم است.
متاسفانه در سالروز حماسه بزرگ و تاریخی 9 دی ( روز تجدید بیعت امت با ولایت) و در آستانه ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی، شاهد بودیم که در شهرستان دارالمومنین کاشان ، عده ای با سوء استفاده از مشکلات اقتصادی و دستاویز قرار دادن تنگناهای معیشتی مردم، دست به تحرکات ساختگی و جعلی، همراه با تخریب اموال عمومی و ایجاد خشونت و سر دادن شعارهای ساختارشکن و ضد نظام زده تا به خیال خام و باطل خویش وانمود کنند که مردم دیگر پشتیبان نظام مقدس جمهوری اسلامی نیستند. در شرایطی که قدرت منطقه ای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به رخ همگان کشیده شده، عده ای آلت دست طراحی های دشمن خونی ملت و کشور ایران، آمریکا و رژیم صهیونیستی و آل سعود، شده اند و به دنبال آن هستند که با ایجاد فتنه و آشوب داخلی با سوء استفاده از خواسته های معیشتی و اقتصادی مردم، موجبات تضعیف و ذهن مشغولی این نظام مقدس را به اوضاع داخلی خود فراهم نمایند. اما فتنه گران داخلی و اربابان خارجی آنها باید بدانند که ملت عزیز ایران و مردم مؤمن دارالمومنین کاشان و دارالشهاده آران و بیدگل ضمن رصد نمودن دقیق تحرکاتِ منافقانه فتنه گران، اجازه هیچ گونه عرض اندام و تحرکی به آنان نخواهند داد. این مردم نجیب، همواره پشتیبان نظام اسلامی و رهبری عزیز بوده و مشکلات اقتصادی خدشه ای بر ولایت مداری و اسلام مداری آنان وارد ننموده و مانع پشتیبانی آنها از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن که ثمره خون هزاران شهید است نخواهد شد.
از دولت نیز انتظار می رود رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم را در اولویت برنامه های خود قرار دهد. مقام معظم رهبری بارها به دولت در خصوص مسائل اقتصادی و حل مشکلات مردم تاکید کردند و حتی راهحل بیان کردند. انتظار می رود با جدی گرفتن توزیع عادلانه امکانات و منابع و توجه به دغدغه های معیشتی مردم با تکیه بر ظرفیت های درونی و نیروی نخبه و جوان کشور و اقتصاد مقاومتی در جهت رفع مشکلات مردم بیش از پیش گام بردارند.
|
وی در پستی دیگر از جلسه بررسی مسائل و مشکلات بخش سفیددشت با حضور مسئولان شهرستان آران و بیدگل و اعضای شوراها و دهیاران سفیددشت خبر داد.
|
محمد دامادی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، از جلساتش با مدیر راه و شهرسازی مازندران و مدیرکل ورزش و جوانان این داستان خبر داد.
|
|
محمد وحدتی نماینده مردم بستان آباد، تیکمه داش و حومه در مجلس شورای اسلامی، در صفحه خود در اینستاگرام با انتقاد از اینکه قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری بعد از گذشت 10 سال هنوز اجرایی نشده و خاک می خورد، اظهار داشت: این قانون در ششم تیرماه توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شد که بر اساس آن بتوان از هزینه های بیمه ها کاست و در کنار این خدمات پرستاری نیز دیده شود اما متاسفانه بخت این قانون با گذشت 10 سال هنوز باز نشده و اجرای آن به سبب کمبود منابع به تعویق افتاده است.
نماینده مردم بستان آباد در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه جامعه پرستاری در صف مقدم درمان بیماران قرار دارند، افزود: پرستاران نقش بسیار عمده ای در بهبود وضعیت بیماران و تامین سلامتی آنها بر عهده دارند و در واقع کار آنها تمامی ندارد به گونه ای که برخی از آنان به علت سختی و فشار کار جان خود را از دست می دهند.
وی با انتقاد از اینکه اضافه کار اجباری پرستاران سلامت آنها و ایمنی بیماران را به خطر می اندازد، تصریح کرد: هر چند اجرای طرح تحول سلامت نتایج خوبی در جامعه به همراه داشته است اما متاسفانه در این طرح به پرستاران بی توجهی شد. .
این نماینده مردم در مجلس دهم، با یادآوری اینکه با اجرای طرح تحول سلامت فشار کاری پرستاران چندین برابر افزایش یافت اما متاسفانه افزایش حقوق آنها مورد توجه واقع نشد، تصریح کرد: از سویی فاصله کارانه پرداختی پرستاران با پزشکان افزایش یافت و باعث عمیق تر شدن شکاف پرداختی کارانه ها نسبت به گذشته شد.
وحدتی هلان با تاکید بر ضرورت کاهش فاصله بین پرداختی پزشکان و پرستاران، افزود: حق و حقوق پرستاران باید ایفا شود تا بتوانند به درستی به وظیفه خود عمل کنند.
وی با انتقاد از تاخیر 15 ماهه در پرداخت کارانه پرستاران، گفت: بی توجهی نسبت به پرداخت کارانه ظلمی بزرگ و آشکار در حق آنان است برای پرداخت سریع تر کارانه پرستاران می طلبد مجلس و دولت همکاری لازم را با وزارت بهداشت داشته باشند.
نماینده مردم بستان آباد در مجلس دهم، با تاکید بر اینکه مجلس نگاه ویژه ای به رفع مشکلات پرستاران و حوزه سلامت در لایحه بودجه 97 خواهد داشت، افزود: در لایحه بودجه 97 به رفع مشکلات طرح تحول سلامت توجه شده است البته برای تصویب بندهای مربوط به این طرح و جامعه پرستاری در بودجه تلاش لازم را خواهیم داشت. .
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی بهبود وضعیت پرستاران را مستلزم تامین منابع پایدار برای طرح تحول سلامت دانست و گفت: با تامین منابع پایدار پرداختی های پرستاران به موقع انجام می شود.
|
وحدتی همچنین تصاویری از حضورش در جمع مردم قره چمن، دیدارش با مدیر کل ارشاد استان آذربایجان شرقی، حضورش در مراسم سالروز حماسه 9 دی در مسجد جامع شهرستان بستان آباد و تصاویری نیز از دیدار مردمی اخیرش منتشر نمود.
|
نماینده بستان آباد در ادامه پیامی به مناسبت سالروز حماسه 9 دی به اشتراک گذاشت.
|
روح الله حضرت پور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، با انتشار پستی در اینستاگرام مطرح کرد:
متاسفانه روز جمعه 8 دی ماه و در ورزشگاه آزادی تهران شاهد توهین و اهانت های سازماندهی شده نه علیه تیم تراکتورسازی بلکه بر علیه مردم غیور، قهرمان و سرافراز آذربایجان بودیم.
همانطور که از فیلم های موجود از ورزشگاه معلوم است تماشاگران تیم پرسپولیس تهران در یک کری خوانی از پیش هماهنگ شده و با همراهی لیدرهای تیم در ورزشگاه تمامی شاخصه های انسانیت، اخلاق و خطوط قرمز در ضرورت حفط وحدت ملی و همبستگی اقوام را زیر پا گذاشته و لگدمال کردند.
تاسف بنده و مردم آذربایجان از این است که ورزشی که باید تداعی گر اتحاد ایرانیان و نشانگر صفا و صمیمیت بین آنها و فرصتی برای دوستی و مودت باشد با سازماندهی عده ای تماشاگرنما و عدم برخورد با آنها و سرایت به تمامی سکوها به موضوعی برای ایجاد نفاق و تفرقه در شرایط حساس کنونی می شود و در مورد اخیر وجود دست های پشت پرده در این باره را بیش از پیش آشکار می سازد و این در حالی است که با عدم برخورد با عاملان و مسببان در گذشته سبب گسترده شدن روزافزون اهانت ها شده ایم و مسئولان وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون فوتبال باید در این راستا پاسخگو باشند.
اینجانب از طرف مردم ارومیه و آذربایجان و ملت شریف و بزرگ ایران خواستار برخورد با مسببان و میدان داران این حرکت دور از انسانیت بوده و آرزومندم که تک به تک هموطنان و به ویژه تماشاگران مسابقات ورزشی در راستای اتحاد و همبستگی ملی گام بردارند و از هرگونه شعارهای نژادپرستانه و ضد یک قومیت خاص که سبب جریحه دار شدن قلوب میلیونها نفر از ایرانیان شود، خودداری کنند.
|
غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی نماینده مردم شهرستان رشت در مجلس شورای اسلامی، درباره موضوع خروج بانک ها از بنگاه داری گفت: با وجود اینکه وزیر اقتصاد دولت یازدهم از سال 93 مهلت 4 ساله ای را تعیین کرده بود تا 7 بانک دولتی از فعالیت های بنگاه داری خارج شوند اما با گذشت 3 سال از مهلت تعیین شده در این زمینه گزارشی ارائه نشده است.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت از برنامه منسجمی برای ساماندهی بدهی های خود برخوردار نیست، ادامه داد:در اسفند ماه سال 1393 میزان بدهی شرکت های دولتی 380هزار میلیارد تومان بوده که در دی ماه سال 1395 این میزان به حدود 600هزار تا 700 هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.
عدم پرداخت بدهی های دولت به ایجاد تنگنای مالی برای فعالان اقتصادی منجر می شود.
نماینده مردم رشت در مجلس دهم شورای اسلامی افزود: عدم پرداخت بدهی های مذکور از سوی دولت به مشکلات منجر می شود که می توان به ایجاد تنگنای مالی برای فعالان اقتصادی اشاره کرد که بطور طبیعی به افزایش معوقات بانکی و کاهش فعالیت های اقتصادی منتهی می شود.
جعفرزاده ایمن آبادی در ادامه ی گفت و گوی خود با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت افزود:براساس ماده یک قانون رفع موانع تولید و ارتقای نظام تامین مالی کشور، وزارت اقتصاد موظف شده در مدت 6 ماه جدول بدهی ها و مطالبات دولت و شرکت های دولتی را تهیه و به کمیسیون های اقتصادی و برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ارائه کند که البته تاکنون این مهم توسط دولت انجام نشده است.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی یادآور شد:خروج بانک ها از بنگاه داری باعث می شود بانک ها بیشتر روی وظایف تخصصی خود تمرکز کنند و در این راستا خدمات بانکی مطلوبی به مشتریان ارائه کنند.
|
عضوکمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در پستی دیگر خبرداد:با رصد دقیق تراکنش های مشکوک بانکی 3300 میلیارد تومان مالیات کشف، شناسایی و وصول شد.
ایمن آبادی در خصوص وضعیت اخذ مالیات در کشور گفت: باید برنامه ریزی جامعی برای مهار فرارهای مالیاتی کشور داشت، در سال 92 میزان مالیات 49هزار میلیارد تومان در کشور اخذ شده که این میزان در سال 95 به 101هزار میلیارد تومان رسیده است.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی ادامه داد:درآمدهایی گمرکی کشور از 8 هزار میلیارد تومان به 18هزار میلیارد تومان افزایش یافته است همچنین سرفصل مالیات برکالا و خدمات 13/5 هزار میلیارد تومان به 33/5 هزار میلیارد تومان رسیده است مالیات پرداختی اصناف نیز از 2100میلیارد تومان در سال 92 به 3900میلیارد تومان در سال 95 رسیده است.
جعفرزاده ایمن آبادی افزود: سهم مشاغل از تولید ناخالص داخلی 33درصد، اما سهم این قشر از از کل مالیات مستقیم 4/2درصد بوده که بیانگر این است ظرفیت مالیاتی کشور بالاتر است البته باید عدالت مالیاتی رعایت شود.
وی افزود:در سال 95 دفتر مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی ایجاد شده است،77 نفر در کشور بدون داشتن پرونده مالیاتی در اقتصاد فعالیت داشتند که با توجه به تلاش های صورت گرفته 990 میلیارد تومان مالیات از این اشخاص اخذ شد و همچینین 2500 شرکت نیز در لیست سیاه سازمان مالیات برای کنترل بیشتر قید شده است.
جعفرزاده ایمن آبادی با بیان اینکه یکی از دلایل فرار مالیات در کشور عدم راه اندازی طرح جامع مالیاتی است، افزود:با رصد دقیق تراکنش های مشکوک بانکی 3300 میلیارد تومان مالیات کشف، شناسایی و وصول شد.
نماینده مردم رشت در مجلس دهم شورای اسلامی افزود: در زمینه تقسیط بدهی مالیاتی بنگاه های تولیدی در سال 95 و 94 ادارات مالیات استانی عملکرد سلیقه ای داشتند که باید در این زمینه رسیدگی لازم انجام شود.
|
جعفرزاده همچنین با اشاره به برگزاری تجمعات روز گذشته در اقصی نقاط کشور اعلام کرد: فکر میکنم باید از ظرفیت برخی مسئولان برای برقراری آرامش در جامعه استفاده کنیم. این افراد باید به میانه میدان بیایند.
وی افزود: واقعیت این است که یکی از اشکالات کار ما این بود که از تمام ظرفیتهای نظام استفاده نکردیم و عملکرد تدافعی داشتیم. باید از تمام این ظرفیتها استفاده کنیم و این افراد باید کمکحال حاکمیت باشند.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: انتساب چنین تجمعاتی به منافقینی که دستشان به خون ملت آغشته است یا نسبت دادن سلطنتطلبانی که ۴۰ سال با دارایی این ملت در کشورهای خارجی خوشگذرانی کردند، اشتباه محرز است و باوجود آنکه این گروهها سعی در مطالبه به مقصود هستند، مردم قطعاً بهزودی پاسخ سنگینی به آنها خواهند داد.
عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ کلکشور همچنین یادآور شد: آنچه مسلم است، حرف مردم حق است و دولتها باید دولت رفاه بوده و به فکر رفاه مردم باشند. فکر میکنم اتفاقاتی که افتاد منجر به آن خواهد شد که مجلس در بحث بودجه و همچنین در بحث هدفمندی با وسواس بیشتری نسبت به تصویب لایحه بودجه و بهویژه حذف یارانهبگیران اقدام خواهد کرد.
نماینده مردم رشت در مجلس تصریح کرد: در همه جای دنیا به همین شکل است و وقتی مردم میبینند دولت به سمت ریاضتهای اقتصادی پیش میروند، سعی میکنند حرفشان را به گوش حاکمیت برسانند و این درحالی است که بنابر اصل ۲۷ قانون اساسی باید تمهیداتی ایجاد شود که مردم بتوانند با برگزاری تجمعات غیرخشونتآمیز حرفشان را به گوش حاکمیت برسانند.
وی افزود: معتقدم یکی از اشکالات کار ما عدم اجرای کامل قانون اساسی است. این درست نیست که هر جا خوشمان آمد و به نفعمان بود، به آن عمل کنیم و هرجا به نفعمان نبود، از اجرای آن سر باز بزنیم.
|
وی با انتشار تصویری از موافقت رئیس جمهور با درخواست وی مبنی بر افزایش بودجه بنیاد شهید و امور ایثارگران درکمیسیون تلفیق بودجه ١٣٩٧ خبر داد.
|
نماینده رشت همچنین تصاویری از جلسه کمیسیون تلفیق بودجه، دیدار با رییس سازمان میراث فرهنگی گردشگری و تصویری از دیدارش با اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گیلان منشتر کرد.
|
|
|
على اصغر یوسف نژاد نماینده مردم سارى و میاندورود در مجلس شوراى اسلامى، از تأسیس صندوق بهزیستی تا ۳ ماه آینده خبر داد.
|
عضو هیات رئیسه کمیسیون تلفیق اظهار داشت: جهتگیری مجلس در تبصره مربوط به افزایش حاملهای انرژی به شکلی خواهد بود که به مردم فشار وارد نشود؛ مجلس صد در صد تغییراتی را روی آن انجام میدهد تا از فشار بر روی مردم جلوگیری شود.
به گزارش اعتمادآنلاین؛ علی اصغر یوسف نژاد عضو هیات رئیسه کمیسیون تلفیق در خصوص افزایش حاملهای انرژی در بودجه 97، گفت: طبیعتا نقطه نظرها در این خصوص مختلف و متفاوت است. دولت از محل حامل های انرژی 17 هزار و 400 میلیارد تومان درآمد در نظر گرفته است و به موازات آن در جدول دیگری هزینه دیده است .
وی تصریح کرد: باید راجع به قیمت حامل های انرژی بحث شود. در این مورد پیشنهادهای بسیاری داریم. کمیسیون تخصصی پیشنهاد می آورند و این پیشنهادها در کمیسیون تلفیق بررسی می شود.
این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه مجلس به دنبال این است که با افزایش حامل های انرژی به مردم فشار وارد نشود، خاطرنشان کرد: جهت گیری مجلس در تبصره مربوط به افزایش حامل های انرژی به شکلی خواهد بود که به مردم فشار وارد نشود. مجلس صد در صد تغییراتی می دهد تا از فشار بر روی مردم جلوگیری شود.
یوسف نژاد ادامه داد: اینکه چه اتفاقی در خصوص قیمت حامل های انرژی می افتد بستگی به پیشنهاد و رای نمایندگان دارد. صد در صد قیمت بنزین 1500 نخواهد بود و تغییر می کند. اما بستگی دارد که پیشنهاد کمیسیون های تخصصی چه باشد و در کمیسیون تلفیق چه پیشنهادی رای بیاورد.
وی یادآور شد: ذهنیت عمومی افزایش قیمت حامل های انرژی را قبول نمی کند و آثار تورمی دارد. این افزایش بر روی کالا و خدمات دیگر اثر منفی می گذارد و از نظر روانی هم در جامعه آمادگی برای افزایش حامل های انرژی وجود ندارد اما اینکه چه عددی تصویب می شود، چگونه تصویب می شود و با کدام یک از پیشنهادهای نمایندگان موافقت می شود بستگی به کمیسیون تلفیق دارد.
این عضو هیات رئیسه کمیسیون تلفیق اظهار داشت: ممکن است که برخی پیشنهاد حذف تبصره مربوط به افزایش قیمت حامل های انرژی را داشته باشند اما سوال این است که چطور آن 17400 میلیارد تومان را می توانند جبران کنند.
|
یوسف نژاد در ادامه تصویری از نشست خبری اش منتشر کرد.
|