​​​​​​​محمدپور عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با رای اعضای شورای‌عالی بورس به عنوان ناظر کمیته صیانت و نظارت بر سهام عدالت انتخاب شد.

انتخاب محمدپور به عنوان  ناظر کمیته صیانت و نظارت بر سهام عدالت

به گزارش خبرنگار خانه ملت، در جلسه روز گذشته شورای عالی بورس، هادی محمدپور ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی بورس و اوراق بهادار به عنوان ناظر کمیته صیانت و نظارت بر سهام عدالت تعیین شد.

کمیته صیانت و نظارت بر سهام عدالت به عنوان یکی از ارکان کلیدی در ساختار بازار سرمایه، وظیفه صیانت از حقوق و منافع میلیون‌ها دارنده سهام عدالت در سراسر کشور را دارد.

بر اساس مصوبه شورای‌ عالی بورس، کمیته صیانت و نظارت بر سهام عدالت از ۵ عضو تشکیل شده و مأموریت آن معرفی و انتخاب نمایندگان سهام عدالت برای حضور در مجامع عمومی و هیأت‌مدیره شرکت‌های سرمایه‌پذیر است. این کمیته نقشی اساسی در حفظ و تقویت سرمایه‌های مردمی، ارتقا شفافیت و جلوگیری از تضییع حقوق سهام‌داران عدالت دارد.

هادی محمدپور در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به خبر تشکیل کمیته صیانت از سهام عدالت گفت: این کمیته به زودی تشکیل جلسه خواهد داد و مشکلات مربوط به سهام عدالت را پیگیری می‌کند.

ناظر مجلس در شورای عالی بورس تصریح کرد:در این کمیته مسائل و مشکلاتی که مجامع به ما ارسال می‌کنند، مورد بررسی قرار می‌گیرد و تمام مشکلات حوزه سهام عدالت در سال‌های گذشته، پیگیری شده و گزارش شفافی به مردم ارائه می‌شود.سهام عدالت بسیاری از مردم در این چند سال‌ اخیر به نوعیی قفل شده و سرمایه‌هایشان بلوکه شده که موجب نارضایتی شده است. هدف این کمیته تسهیل این فرآیندها و سپس ارائه گزارش به کمیسیون اقتصادی مجلس و شورای عالی بورس است./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار