رییس کمیته امداد امام خمینی( ره ) با اعلام این که با همکاری دولت کمیته امداد مسئول پرداخت یارانه مددجویان شد ، گفت: برای نخستین بار یارانه به مبلغ 157 میلیارد تومان با مستمری 247 میلیارد تومانی از طریق این نهاد در اختیار مددجویان تحت پوشش قرار گرفت.

کمیته امداد مسئول پرداخت یارانه به مددجویان خود شد

به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ پرویز فتاح روز چهارشنبه در مراسم رونمایی از برنامه‌های جدید حوزه اشتغال و خود کفایی کمیته امداد امام خمینی ( ره ) گفت: در 9 ماه گذشته مبلغ افزایش مستمری مددجویان در حساب یارانه ها از سوی دولت واریز می شد که از دولت خواستیم این افزایش مستمری را در اختیار کمیته امداد قرار دهد که با همکاری دولت این اتفاق افتاد.

سید پرویز فتاح گفت : اتفاق مثبت دیگر این است که با همکاری دولت محترم یارانه افراد تحت پوشش امداد در اختیار این نهاد قرار می گیرد و از این طریق در اختیار مددجویان قرار می گیرد.

رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) به این نکته هم اشاره کرد که ۱۰۰ درصد مستمری ها به حساب مددجویان واریز شده است.

رئیس کمیته امداد ادامه داد: کمیته امداد، پیش تر عضو کارگروه استانی نبود اما باز هم با اعتماد دولت ، عضو رسمی کارگروه استانی شد تا از ظرفیت اشتغال زایی استفاده کند. مبلغ برای اشتغال زایی نزدیک به ۶۰۰ میلیارد تومان است که بانک ها باید معادل همین مبلغ را برای اختصاص اعتبارات به آن اضافه کنند.

وی ادامه داد: یکی از آرزوهای ما پرداخت یارانه افراد تحت پوشش کمیته امداد از سوی نهاد خودمان بود‌ چراکه برخی از سرپرست های خانواده در زندان هستند و دسترسی به حساب ندارند.

فتاح در ادامه از اتفاق نظر دولت و مجلس برای اختصاص ۲ هزار میلیارد تومان بودجه برای پرداخت وام در سال ۹۷ خبر داد و تصریح کرد: ۱۴۰۰ میلیارد تومان از این بودجه در اختیار کمیته امداد و ۶۰۰ میلیارد نیز در اختیار بهزیستی قرار خواهد گرفت. با این وجود تلاش خواهیم کرد تا این مبلغ را افزایش دهیم.

فتاح با تاکید بر اهمیت انجام‌ کار علمی در خصوص طرح های اشتغال‌زایی، اظهار کرد: ما باید با مبانی روز علمی کشور، منطقه و دنیا این طرح ها را اجرایی کنیم. طرح‌های اجرا شده در کشور توسط کمیته امداد می‌توانند به عنوان الگوی کشورهای دیگر نیز قرار بگیرند.

وی همچنین از پرداخت ۱۰۰ درصدی وام‌های کمیته امداد خبر داد و تصریح کرد: بانک‌ها به شکل خودکار با کمیته امداد در این خصوص همکاری می کنند.

فتاح درباره سفرش به مناطق زلزله زده کرمانشاه گفت: بر اساس مشاهداتم تمام خانوارها کانکس و غذا در اختیار دارند.

به گزارش ایرنا؛ وی با بیان این که کمیته امداد از لحظات اول پس از وقوع زلزله شروع به کمک رسانی کرد٬ گفت: هلال احمر و دیگر نهاد های مسئول نیز عملکرد خوبی در منطقه دارند. /

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار