علی بختیار در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره وضعیت گردشگری گلپایگان و خوانسار،گفت: شهرستانهای گلپایگان و خوانسار دارای اقلیم و تاریخ کهن و بینظیری است؛ بطورمثال تاریخ سنگنگارههای گلپایگان به 7 الی 8 هزار سال میرسد و در هریک از سنگنگارهها معنای خاصی نهفته است.
![]() |
نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در خوانسار خانههای تاریخی بسیاری موجود است و این امر نشان از قدمت بالای خوانسار دارد و خوشبختانه زیرساختها و مراکز اقامتی در این منطقه شرایط مساعدی دارد.
![]() |
بختیار افزود: ارگ گوگد علاوه بر اینکه به عنوان مهمانسرا استفاده میشود از حیث بناهای تاریخی نیز از اهمیت ویژهای برخوردار است بنابراین جا دارد تدابیری اندیشده که بتوان صنعت توریسم در گلپایگان و خوانسار را با برنامه اصولی و کاربردی توسعه داد.
وی ادامه داد: برای توسعه صنعت گردشگری میبایست نگاه چند بعدی به حوزههای مختلف گردشگری از قبیل مذهبی، ورزشی، پزشکی و توریستی داشت تا بتوان گردشگران را با سلایق مختلف به گلپایگان وخوانسار کشاند.
بختیار افزود: برگزاری جشنوارههای گردشگری و همایشهای بینالمللی، اهرمهای اساسی برای توسعه صنعت گردشگری در کشور تلقی میشود و این در حالی است که برای خروج از اقتصاد نفتی میبایست به سمت اقتصاد دانش بنیان حرکت کنیم.
![]() |
عضو کمیسیون انرژی مجلس یادآورشد: برای توسعه اقتصادی کشور میبایست سرمایه نیروی انسانی را جایگزین منابع زیرزمینی کنیم تا اقتصاد ما به سمت یک اقتصاد دانش بنیان حرکت کند؛ یکی از بهترین راهبردهای اساسی برای ایجاد فرصتهای اشتغال پایدار و درآمدزایی بهینه، نگاه کاربردی به مقوله صنعت گردشگری است.
نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس با بیان اینکه خروج از اقتصاد نفتی نیازمند بومیسازی در صنعت گردشگری است، گفت: به ازای ورود هر گردشگر خارجی، 30 فرصت شغلی در کشور ایجاد میشود./
پایان پیام