اینستا ملت، بازتاب فعالیت های نمایندگان مجلس شورای اسلامی در شبکه های اجتماعی است.

روزهای پرکار نمایندگان در آغاز سال جدید؛ از دیپلماسی پارلمانی تا دیدارهای نوروزی / قانون آزادسازی حریم سواحل دریای خزر به کجا رسید؟ / همراهی اینستاگرامیِ نمایندگان با کمپین " نه به تصادفات جاده‌ای"

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای ارتباط بی واسطه و مستمر با مردم، به انعکاس اقدامات، فعالیت ها، مواضع و دیدگاه های خود در شبکه های اجتماعی می پردازند.

علاءالدین بروجردی نماینده مردم بروجرد و اشترینان و رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، در آخرین پست اینستاگرامی خود تصاویری از دیدارهای نوروزی خود منتشر کرد.

 

وی در پستی دیگر میلاد حضرت علی (ع) و روز پدر را تبریک گفت.

فریدون حسنوند نماینده مردم اندیمشک در مجلس و رئیس کمیسیون انرژى مجلس، تصاویری از حضورش در مراسم قدردانی از پیشکسوت فوتبال اندیمشک و کاپیتان تیم ملی ایران حسین کازرانی، بازدید از ایستگاه و میدان راه‌ آهن اندیمشک و تصاویری از بازدیدش از آغاز پروژه بزرگ خانه کشتی ۵۰۰۰ نفری اندیمشک به اشتراک گذاشت.

 

امیر خجسته نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس، از نشست اش با سفیر ایران در مالزی نوشت.

خجسته رییس گروه دوستی فلسطین و سخنرانکمیته فلسطین اجلاس دی ماه سال جاری روسای مجالس کشورهای اسلامی که به دعوت نمایندگان روسای مجالس کشورهای مالزی و اندونزی حاضر در این اجلاس در این کشورها حضور یافته در جلسه ای با "مرضیه افخم" سفیر همدانی ایران درکشور مالزی به بحث و گفتگو پرداخت.

امیر خجسته نایب رییس کمیسیون شوراها وامور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی در این دیدار با ذکر مشکلات ایرانیان مقیم مالزی گفت در مجلس و حوزه انتخابیه با تعدادی از خانواده های ایرانیانی که در این کشور در حبس به سر میبرند دیدار داشته و پیگیری هایی را توسط نامه نگاری با وزارت امور خارجه انجام داده ایم اما با توجه به مباحث مطرح شده در جلسه با ایرنیان مقیم قطعا حل این موضوع به اهتمام بیشتر دولت و سفارت ایران در کشور مالزی نیاز دارد.

امیرخجسته با ذکر 40 هزار ایرانی مقیم مالزی و تعداد 180 نفر ایرانی موجود در زندان های این کشور گفت : متاسفانه تحقیقات ما از برخوردهای قضایی با حب و بغض های ضد مهاجری صورت گرفته خبر میدهد و باید نهاد های حقوق بشری و دستگاه های دیپلماسی در کشور برای آزادی و یا بررسی وضعیت ایرانیان در حبس فعالیت پیگیرانه تری داشته باشند.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از صحبت های خود افزود : متاسفانه ایرانیان و به خصوص دانشجویانی که در سال های گذشته با اتکا بر هزینه های دلاری ۳۸۰۰ تومان وارد مالزی شده اند و در حال تحصیل میباشند ، در حال حاضر با افزایش ۴۰ درصدی هزینه های تحصیل و زندگی مواجه شده اند و برای تامین نیازهای اولیه خود با مشکل روبرو هستند و نیاز دارد تا دولت برای این موضوع فکری بکند.

بازدید از دستاورد های کشور مالزی در راستای انتقال پایتخت و مذاکره با مقامات سیاسی درخصوص روابط دیپاماتیک و ارلمانی از دیگر برنامه های سفر نایب رییس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی است.

 

محمّد محمودی شاه نشین نماینده مردم شهرستانهای ملارد ،شهریار و قدس در مجلس شورای اسلامی، در صفحه شخصی خود تصاویری از  آیین بهره برداری از پروژه های کشاورزی و عمرانی شهرستان شهریار باحضور جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و حجتی وزیرجهادکشاورزی، بازدیدش از مجتمع سالمندان و مرکز توانبخشی شهرستان شهریار و همچنین تصاویری از دیدارش با خانواده شهدا جانبازان منتشر کرد.

 

على اصغر یوسف نژاد نماینده مردم سارى و میاندورود در مجلس شوراى اسلامى، از دیدارش با  رئیس مجلس کشور اوگاندا در حاشیه اجلاس بین‌المجالس دنیا خبر داد.

وی در پستی دیگر با اشاره به اجرای قانون آزادسازی حریم سواحل دریای خزر اظهار داشت: براساس این قانون باید دولت ویلاهای خود را در سواحل شمالی کشور را واگذار کند و دیگر هزینه ای برای نگهداری آنها پرداخت نکند.

سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس با بیان اینکه سازمانهای دولتی با عناوین مختلف آموزشی و پژوهشی در ساری ویلا و فضاهای تفریحی دارند، ادامه داد: در حال حاضر عملا در شهری مانند ساری عملا مردم با دریا ارتباطی ندارند کل ساحل دریا را به اصطلاح در اختیار دولتی ها قرار گرفته است، علاوه بر اینکه قرار بود این فضاها واگذار شود، طبق قانون باید حریم دریا رعایت می شد که در بخشی از این فضاهای تفریحی حریم رعایت شده و برخی همچنان به این نکته توجه ندارند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه دولت باید برای ساماندهی حریم سواحل خزر سازمانی تشکیل دهد، گفت: یکی از گرفتاری ها ما در فضای رعایت حریم دریاها، عدم شکل گیری سازمان حریم سواحل خزر است این سازمان باید طبق مصوبه دوره هشتم مجلس شورای اسلامی شکل می گرفت.

یوسف نژاد با تاکید براینکه ویلاداری برای دولت هزینه بر است، اظهار داشت: ما مخالف استفاده دولتی از این امکانات نیستیم بلکه تاکید داریم که برای نگهداری آن از جیب دولت برداشت نشود و اجازه داده شود مردم نیز از این امکانات استفاده کنند.

علی اسدی نماینده مردم شهرستان شهربابک در مجلس شورای اسلامی، از پیوستن خود به "کمپین ملی نه به تصادفات جاده ای" خبر داد.

وی در پستی دیگر تصاویری از بازدیدش ازکمپ طرح ملی ایمنی و سلامت مسافرین نوروزی هلال احمر شهربابک منتشر کرد.

 

اسدی همچنین از بازدیدش از روستاهای دمبه، کهنوج، مرج و ریسه نوشت.

در این بازدید علی اسدی با همراهی فرماندار و سایر مسئولین از خانواده های شهیدان شفیعی و فاتحی در روستای مرج دیدن و ضمن تبریک سال نو، یاد و خاطره این شهیدان را گرامی داشت.

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی نماینده مردم شهرستان رشت در مجلس شورای اسلامی، در صفحه خود در اینستاگرام از نشست گروه پارلمانی ایران با گروه پارلمانیکره شمالی نوشت.

خلاصه اظهارات جعفرزاده ایمن آبادی در این دیدار:
ما دشمن مشترک به نام شیطان بزرگ آمریکا داریم. آمریکا بدعهد و بهانه گیر است و ایران تلاش می کند که بهانه گیری های او را کاهش دهد. به کره شمالی توصیه می کنیم که روابط خود را با کره جنوبی بهبود ببخشند ایران تجربه چهل سال مبارزه با آمریکا و استکبار جهانی را دارد و رمز موفقیت آن تکیه بر توان مردم است. و استفاده از پتانسیل های مردمی شاه کلید موفقیت ایرانی ها بوده است.

 

وی همچنین در خصوص دیدار با گروه پارلمانی اوگاندا نوشت: ما قبلا متذکر شده ایم کشورهای آفریقایی دارای پتانسیل های بالایی هستند و ایران تمایل دارد روابط خود را مخصوصا در حوزه پارلمانی با کشوری همچون اوگاندا توسعه بخشد. ما قبلا در اجلاس های قبلی توافقاتی داشتیم گرچه مکتوب نشده است ولی پایبند به اجرای آن هستیم. توصیه می کنم نسبت به تبادل هیات های دو طرف اقدام گردد. همچنین پیشنهاد می کنم روابط پارلمانی دو کشور توسعه بیشتری یابد.
دکتر یوسف نژاد:
از رای اوگاندا در ماده اضطراری علی رغم اینکه ممتنع بوده ولی به نفع صهیونیست ها نبوده است تشکر می کنم. نقش مجالس در تنظیم روابط اقتصادی اجتماعی و فرهنگی خیلی موثر است. و پارلمان ها قدرت خود را از رای مردم میگیرند. امیدوار هستم سفارت خانه های دو کشور عمیقا این مسائل را پیگیری کنند. کشورهای آفریقایی و آسیایی در کنار هم می توانند قدرت بزرگی را تشکیل دهند. قدرت و توان دو قاره کمتر مورد توجه واقع شده است . اگر دو قاره در کنار هم قرار گیرند می توانند موثر باشند و روابط نزدیکی با یکدیگر داشته باشیم. امیدوارم گروه های دوستی بتوانند اثرگذار باشند.
حاج اقا ذولقدر:
از دولت اوگاندا در خصوص رای ماده اضطرای تشکر می کنم. 6 سال پیش بین المجالس اوگاندا بود . جلسات بسیار خوبی داشتیم و خاطرات خوشی از آن اجلاس دارم و هرگز فراموش نمی کنم. رئیس جمهور اوگاندا سخنرانی خوبی داشتند . از سرچشمه رود نیل در اوگاندا بازدید به عمل آوردیم. کشاورزی پیشرفته ای را مشاهده کردیم. از مساجد مسلمانان بازدید کردیم و شاهد برگزاری آزادانه مراسمات مذهبی بودیم. تقاضای برقراری ارتباطات بیشتر و تبادل تجربیات مخصوصا در حوزه کشاورزی را دارم.

 

 

مهرداد لاهوتی نماینده مردم شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی، تصاویری از دیدارش با  مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گیلان، نشست اش با  مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان و تصاویری از دیدارش با فرمانده پاسگاه انتظامی دریاسر و پرسنل پاسگاه به اشتراک گذاشت.

 

 

کمال الدین پیرموذن نماینده مردم اردبیل،نیر،نمین و سرعین در مجلس نهم شورای اسلامی، در جدیدترین پست اینستاگرامی خود نوشت: در قرآن مجید هفت مرتبه (و بالوالدین احسانا..... به پدر و مادر خود نیکی کنید آمده است ) و اگر والدینتان در قید حیات نیستند بجای پخش کردن خرما و امثالهم , با نیت احسان به پدر و مادر ،دلی را شاد کنید و دست افتاده ای را گرفته و یا جوانانی را برای رفتن به خانه بخت یاری کنید و خیرات و مبرات خود را بی ریا نثاروالدین خود فرمایید.  روز تولدم و پیشاپیش میلاد امیرالمومنین حضرت علی (ع) و روز پرعظمت پدر بر دوستان مبارک باد.

 

 

برچسب‌ها

آخرین اخبار