عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با انتقاد از اینکه حفظ جنگل های بلوط زاگرس در اولویت برنامه های جهاد کشاورزی قرار ندارد، گفت: حیات جنگل های بلوط زاگرس به دلیل بیماری، آفات و پدیده های نوظهور مانند ریزگردها در معرض خطر قرار دارد.

درختان بلوط زاگرس غریبانه جان می دهند/ ریزگردها و کمبود بودجه علت بیماری 50 درصدی درختان

عباس پاپی زاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، کمبود بودجه و ریزگردها را علت بیماری نیمی از درختان بلوط زاگرس دانست و گفت: جنگل های بلوط زاگرس یکی از منابع ژنتیک منحصر به فرد جهانی است که قدمت تاریخی بسیار زیادی داشته و در طول میلیون ها سال این جنگل ها حفظ و به دست نسل امروز رسیده است.

نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اینکه حیات جنگل های بلوط زاگرس به دلیل بیماری، آفات و پدیده های نوظهور مانند ریزگردها در معرض خطر قرار دارد، تصریح کرد: پوشش جنگلی بلوط به شدت در حال کاهش و سرعت نابودی آنها در حال افزایش است.

نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی وضعیت درختان بلوط روستاهای شمالی شهرستان دزفول را بسیار نگران کننده خواند و گفت: هر چقدر زمان را از دست بدهیم جبران این خسارات و احیای درختان غیرقابل جبران است و درختان زیادی را از دست خواهیم داد.

وی با انتقاد از اینکه دولت و وزارت جهاد کشاورزی توجه چندانی به وضعیت بحرانی جنگل های بلوط زاگرس ندارد، افزود: برای مقابله با بیماری زغال بلوط با کمبود بودجه و اعتبار مواجه هستیم این در حالی است که این بیماری می تواند درختان بلوط را از بین ببرد و از سویی بررسی و تحقیقات مناسبی برای بررسی این بیماری انجام نشده است هر چند در برخی موارد با سم پاشی موضعی می توان با آفات و بیماری ها مقابله کرد اما متاسفانه به این مهم نیز بی توجهی نشده است.

نماینده مردم دزفول در مجلس دهم، با انتقاد از اینکه حفظ جنگل های بلوط زاگرس در اولویت برنامه های وزارت جهاد کشاورزی قرار ندارد، تصریح کرد: مدیران و مسئولان این وزارت خانه دغدغه ای نسبت به این مهم ندارند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: بودجه ای در لایحه سال 95 برای صیانت از درختان بلوط زاگرس پیش بینی شد اما متاسفانه این بودجه تحقق پیدا نکرد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار