عضو کمیسیون شوراها و امورداخلی کشور در مجلس گفت: مقرر شده تا در آینده‌ای نزدیک موضوع سپنتا نیکنام در مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین تکلیف شود.

آخرین وضعیت تعیین تکلیف پرونده سپنتا نیکنام در مجمع تشخیص مصلحت نظام

ابوالفضل ابوترابی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در خصوص وضعیت سپنتا نیکنام عضو زرتشتی شورای شهر یزد، اظهار داشت: مقرر شده تا در آینده‌ای نزدیک موضوع سپنتا نیکنام در مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین تکلیف شود.

عضو کمیسیون شوراها و امورداخلی کشور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از لحاظ حقوقی دیوان عدالت اداری مرجع صالح برای سلب عضویت آقای سپنتا نیکنام از شورای شهر یزد نیست، بیان کرد: صلاحیت این امر بر عهده شورای حل اختلاف استان است که اعضای این شورای 5 نفره استاندار، دو نماینده مجلس، رئیس دادگستری و یکی از اعضای شورای عالی همان استان هستند.

وی با بیان اینکه در زمینه وضعیت سپنتا نیکنام باید توجه داشت که اولا دیوان عدالت اداری صالح به رسیدگی نبوده است و ثانیا مجلس بر صحت روند عضویت وی تاکید کرده است، افزود: حضرت امام خمینی (ره) و شهید بهشتی نیز بر این روند صحه گذارده‌اند.

ابوترابی ادامه داد: در زمان وضع قانون اساسی از شهید بهشتی پرسیده‌اند که ما همه جا آورده‌ایم شورای اسلامی کار، شواری اسلامی روستا، آیا غیر مسلمان نباید عضو این شوراها باشند، که ایشان در پاسخ گفته‌اند، منظور ما این نیست که همه افرادی که عضو شوراهای اسلامی می‌شوند، مسلمان باشند، بلکه کافیست بر اساس مواضع اسلامی اقدام کنند.

نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: شهید بهشتی بسیار سرآمدتر از اعضای حال حاضر شورای نگهبان بوده‌اند و به لحاظ اعتمادی که حضرت امام به ایشان داشتند، می‌توان گفت فقیهی مبرز بوده‌اند.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه نباید مباحث غیر مهم کشور را تبدیل به موضوع اول جهان کنیم و حساسیت‌ها را برانگیزیم، گفت: اکنون به لحاظ موضوعات حقوق بشری بسیار تحت فشار هستیم و باید توجه داشت که این مسائل اولویت اول نظام نیست.

وی با اشاره به اینکه انتظار اجرای دقیق قانون را داریم زیرا در موضوع سپنتا نیکنام قانون رعایت نشده و از سویی سخنان حضرت امام (ره) و شهید بهشتی نیز روند عضویت عضو شورای شهر یزد را تایید می‌‎کند، افزود: قانون اساسی به نمایندگان اقلیت‌ها اجازه داده که در مجلس پیرامون تمام مسائل مسلمانان از جمله رای اعتماد به مسلمانان اظهار نظر کنند.

عضو کمیسیون شوراها و امورداخلی کشور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اکنون 5 نماینده اقلیت مذهبی حاضر در مجلس شورای اسلامی حتی در مورد ارث مسلمانان نیز رای می‌دهند، گفت: وقتی قانون اساسی به این نماینده‌ها چنین اجازه‌ای را را داده به طریق اولی اقلیت‌های دینی در شوراهای شهر یا روستا نیز می‌توانند عضو باشند، انتقاد من این است که چرا کشور را درگیر مسائلی می‌کنیم که دارای اولویت و اهمیت نیست./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار