رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران – تانزانیا، گفت: عهد شکنی آمریکا در قبال ایران که مورد اخیر آن تلاش برای برهم زدن توافق برجام است، مسئله و موضوع تازه‌ای نیست، آمریکا هیچگاه قابل اعتماد نمی‌باشد.

عهدشکنی برجامی ترامپ در ادامه سیاست‌های گذشته آمریکا در قِبال ایران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه‌ملت،  اردشیر نوریان رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران - تانزانیا در ادامه دیدار با مقامات و مسئولان تانزانیایی، با رئیس و اعضاء کمیسیون روابط خارجی، دفاع و امنیت ملی و گروه دوستی پارلمانی تانزانیا - ایران در مجلس تانزانیا دیدار و گفتگو کرد.

نوریان در ابتدای این دیدار با اشاره به سابقه تاریخی مناسبات دو کشور، گفت: گسترش مناسبات ایران و تانزانیا در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و پارلمانی به نفع مردم دو کشور است.

وی همچنین گفت: ارتباط میان گروههای دوستی پارلمانی در مجالس دو کشور نقش بسزایی در افزایش تعاملات و همکاری‌های دوستانه فیمابین دارد.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران - تانزانیا در ادامه افزود: زمینه های فراوانی برای گسترش ارتباطات فیمابین وجود دارد که دو طرف می‌توانند با توجه به توانمندی‌های خود از آنها در جهت افزایش ارتباطات و همکاری‌های خود بهره گیرند.

وی ادامه داد: هیچ مانعی برای گسترش ارتباطات دوستانه فیمابین وجود ندارد و گروه دوستی پارلمانی ایران - تانزانیا از این روند حمایت می کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با محکوم کردن اظهارات مغرضانه وزیر دفاع رژیم صهیونیستی بر ضد ایران در سفر اخیرش به دارالسلام، گفت: ارتباطات ایران و تانزانیا با قوت و استحکام روز بروز گسترش می‌یابد و کسی نمی‌تواند در آن خللی وارد کند.

رئیس کمیته دفاعی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی همچنین با برشمردن چهار دهه بدعهدی و اتهام زنی واهی و بی اساس آمریکا به ایران، گفت: عهد شکنی آمریکا در قبال جمهوری اسلامی ایران که مورد اخیر آن تلاش برای برهم زدن توافق برجام است، مسئله و موضوع تازه‌ای نیست و به تعبیر رهبر معظم انقلاب که بارها فرمودند؛ آمریکا هیچگاه قابل اعتماد نمی باشد.

زونگوه: آماده همکاری برای کسب تجربیات ایران در زمینه مبارزه با تروریسم هستیم

موسی اذان زونگوه رئیس کمیته روابط خارجی، دفاع و امنیت ملی مجلس تانزانیا و رئیس گروه دوستی پارلمانی تانزانیا – ایران نیز در این دیدار با تاکید بر جایگاه مهم و راهبردی ایران در منطقه و جهان، گفت: گسترش ارتباطات دوستانه و همه جانبه با ایران برای ملت و دولت تانزانیا از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی با تقدیر از کمک‌های ایران به تانزانیا در دوران نیاز کشورش به نفت، گفت: اینجا جمع شده ایم تا راههای گسترش مناسبات دو کشور را بررسی کنیم و از تجارب مختلف ایران در زمینه های گوناگون از جمله امور پارلمانی استفاده کنیم.

رئیس گروه دوستی پارلمانی تانزانیا – ایران، افزود: دو گروه دوستی پارلمانی در مجالس دو کشور در جهت ارتقاء سطح مناسبات دوستانه فیمابین تلاش می کنند.

رئیس کمیته امور خارجی، دفاع و امنیت ملی مجلس تانزانیا در ادامه این دیدار گفت: امیدواریم صلح و امنیت به خاورمیانه و دیگر نقاط جهان بازگردد و ما آماده همکاری و کسب تجربیات ایران در زمینه مبارزه با تروریسم و و کمک به برقراری صلح و امنیت در منطقه و جهان هستیم.

زونگوه در بخش دیگری از سخنان خود گفت:  اجازه مداخله در امور داخلی خود و روابط  با دوستانمان بویژه ایران را به دیگران نمی دهیم و خواستار توسعه و تقویت هرچه بیشتر ارتباطات دوستانه با جمهوری اسلامی ایران هستیم.

همکاری در زمینه های اقتصادی، تجاری، بازرگانی، شیلات، کشتیرانی، حمل و نقل، صنایع نفت و گاز، کشاورزی، راهسازی، پزشکی، علمی دانشگاهی و امضای تفاهم نامه معاضدت قضایی از دیگر زمینه های همکاری دو کشور است که در این دیدار مورد بررسی و تاکید دو طرف قرار گرفت.

لازم بذکر است؛ در این دیدار قاسم احمدی لاشکی، ضیاءالله اعزازی و محمد فیضی نمایندگان نوشهر و چالوس، بُناب و اردبیل نیز به بیان نقطه نظرات خود پیرامون راههای گسترش همکاری های فیمابین در زمینه های گوناگون پرداختند.

قرار است در آینده نزدیک و با سفر طرف تانزانیایی به تهران، مذاکرات مربوط به بررسی راههای گسترش هرچه بیشتر ارتباطات و همکاری های دو کشور ادامه یابد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار