سیده فاطمه ذوالقدر در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به مهجوریت موضوع مهدویت در سینمای ایران، گفت: متاسفانه با وجود آنکه هر ساله ردیف بودجه مشخصی برای ساخت فیلمهای فاخر در نظر گرفته میشود اما این بودجه آنطور که باید و شاید تخصیص داده نمیشود و این خود عاملی برای عدم رفتن به سمت ساختار این آثار شده است.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مجلس و دیگر دستگاهها باید بر نحوه تخصیص این بودجه که تولید آثار تاثیرگذار فرهنگی را به دوش میکشند نظارت دقیقتری کنند، افزود: نبود دغدغه فردی و ملی عامل دیگری برای مهجوریت این سینما در ایران است چراکه در صورت داشتن دغدغه تعداد فیلمهای بیشتری در 40 سال اخیر درخصوص منجی عالم بشریت حتی با وجود کمبود بودجه در عرصه فرهنگی ساخته میشد.
وی تصریح کرد: ایران بهعنوان مهد شیعه بهترین شرایط را برای ساخت فیلمهایی از این دست دارد، اما به نظر میرسد هالیوودیها به درک بهتری نسبت به تاثیرگذاری این مهم بر جامعه بشری رسیدهاند و با ساخت این گونه فیلمها، منجی مدنظر خود را معرفی میکند.
وی ادامه داد: این وضعیت سبب شده که بسیاری از جوانان نتوانند نگرشی درست به موضوع آخرالزمان داشته باشند، به ویژه آنکه فیلمهای خارجی اکثراً با نگرش ضداسلامی تولید میشوند و به نوعی ذهن جوانان را به سمت نگرش مدنظر گردانندگان هالیوود سوق میدهند.
عضو هیات رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فیلم سینمایی "قدمگاه" تنها کاری است که نگاهی غیرمستقیم به بحث مهدویت و امام زمان(عج) دارد، افزود: این کمکاری در شرایطی است که تفکر شیعی نگاه به منجی و آخرالزمان را به کاملترین شکل ممکن مورد توجه قرار داده است ضمن آنکه دولتمردان در این کمکاری بیشتر نقش دارند چراکه بخش خصوصی توان رفتن به سمت این سینما را ندارد./
پایان پیام