نماینده مردم شهرستان‌های دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی گفت: پروژه‌های ورزشی نیمه‌تمام دشتی و تنگستان تکمیل می‌شود.

پروژه‌های ورزشی نیمه‌تمام دشتی و تنگستان تکمیل می‌شود

به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ سیدکمال الدین شهریاری در حاشیه افتتاح طرح‌های ورزشی گفت: سالن ورزشی زنده یاد محسن احمدی بندر محمد عامری با اعتبار ۱۷ میلیارد ریال از محل طرح های عمرانی مناطق نفت خیز وزارت نفت به بهره برداری رسید.

نماینده دشتی و تنگستان گفت: زنده یاد محسن احمدی با اهدای زمین این سالن زمینه احداث این مکان ورزشی را فراهم کرد و با پیگیری های انجام شده از وزارت نفت و از محل طرح عمران مناطق نفت خیز و منابع استانی، اعتبار ۱۷ میلیارد ریال به این پروژه اختصاص یافت.

شهریاری افزود: امروز با حضور دکتر مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان این مکان ورزشی با هزار و ۳۵ مترمربع فضای سرپوشیده، ۱۷۶ مترمربع فضای جانبی و ۲ هزار و ٨۰۰ محوطه سازی افتتاح و به جوانان و مردم شریف این بندر و بخش دلوار تنگستان تقدیم شد.

شهریاری با اشاره به ضرورت تکمیل و توسعه فضاهای ورزشی برای انجام فعالیت های سالم ورزشی جوانان افزود: تا قبل از هفته دولت چهار سالن ورزشی دیگر نیز که از منابع استانی و طرح عمران مناطق نفت خیز تامین اعتبار شده است در همین بخش دلوار و در روستاهای رستمی، عالی حسینی، گرگور و جایینک آماده بهره برداری خواهد شد.

به گزارش مهر،عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از تلاش های اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر، گفت: تکمیل استخر شهر اهرم، توسعه استادیوم فوتبال بندر عامری، تکمیل، توسعه و تجهیز سالن های نیمه تمام و تخصیص وسایل و امکانات به هیئت های ورزشی حوزه انتخابیه از جمله مسائلی بود که در حضور وزیر ورزش و جوانان مورد پیگیری قرار گرفت./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار