به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، روح الله بابایی صالح در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 2 خردادماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی به رئیس جمهور و وزیر جهاد کشاورزی گفت: سرمازدگی اخیر در استان های غربی به ویژه قزوین، بوئین زهرا و آوج مشکلاتی را برای باغبانان ایجاد کرده است کما اینکه معاون باغبانی این وزارتخانه نیز بازدیدی از این مناطق داشت.
نماینده مردم بوئین زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هم اکنون 100 درصد محصولات برخی باغات در اثر سرمازدگی از بین رفته است که در این مورد از رئیس جمهور و وزیر جهاد کشاورزی تقاضا داریم که خسارات ناشی از آن را جبران کند چرا که بسیاری از این باغ ها تک محصولی هستند.
عضو کمیسیون اجتماعی همچنین به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص عدم آنتن دهی تلفن همراه و اینترنت در نقاط مختلف کشور به ویژه اغلب روستاها تذکر داد./
پایان پیام