نماینده مردم سراوان در مجلس با بیان اینکه جلوگیری از بادهای 120 روزه سیستان و بلوچستان نیازمند نگاه ملی است،گفت:کاشت درخچه برای توقف شن‌های روان در سیستان وبلوچستان که منجر به برخاستن گردو غبارمی شود، الزامی است.

جلوگیری از شیوع بادهای 120 روزه سیستان و بلوچستان نیازمند نگاه ملی است/ لزوم کاشت درخچه برای توقف شن‌های روان در سیستان وبلوچستان

محمد باسط درازهی درگفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره شیوع بادهای 120 روز در استان سیستان و بلوچستان،گفت: بادهای 120 روز سیسستان و بلوچستان بر معضل گردوغبار  دراین استان دامن می‌زنند؛بنابراین باید با نگاه ملی پدیده  گردو غبار را کنترل کرد.

روز به روز بر شدت بادهای120 روز سیستان و بلوچستان افزوده می‌شود

 نماینده مردم سراوان در مجلس شورای  اسلامی تصریح کرد:روز به روز بر شدت بادهای120 روز سیستان و بلوچستان افزوده می‌شود،گاها نیز شاهد هستیم که زندگی مردم را  نیز نه تنها مختل می‌کند بلکه  برخی از  مردم  را نیز گردو غبار روانه مراکز درمانی می‌کند.

 منشاء بادهای 120 روز سیستان وبلوچستان خشکسالی  است

درازهی  افزود:شیوع پدیده بادهای 120 روز استان سیستان و بلوچستان از خشکسالی  منشاء می‌گیرد؛زیرا ما شاهد معلق شدن شن‌های روان در هوا هستیم که اگر خاک به اصطلاح مرطوب شود،این نوع برخاستن خاک که منجر به شیوع بادهای 120 روز  سیستان  و بلوچستان می‌شود نیز متوقف می شود.

 رفع بحران گردو غبار در استان سیستان و بلوچستان  نیازمند نگاه  ملی

 وی تصریح کرد:بحران گردو غبار بسیاری از  استان های کشور  را  از  جمله خوزستان  را نیز در برگرفته است؛بنابراین باید به این بحران به چشم بحران ملی نگاه کرد تا بتوان  با یک تصمیم  فراگیر معضل گردو غبار در استانهای  مختلف را  نیز برطرف کرد.

عضوکمیسیون  آموزش  و تحقیقات  مجلس  یادآورشد:درخچه هایی در مسیر  شن‌های روان باید کاشته شود تا بتوانیم بادهای 120 روز سیستان و بلوچستان را کنترل کنیم./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار