عضو کمیسیون آموزش مجلس می‌گوید مسئولان وزارت بهداشت نفوذ برخی پزشکان در افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی را تکذیب می‌کنند.

وزارت بهداشت نفوذ برخی پزشکان در افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی را تکذیب می‌کند

سیدمحمدجواد ابطحی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با بیان اینکه معضل کمبود ظرفیت رشته‌های پرطرفدار، بیشتر از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مورد رشته‌های وزارت بهداشت محسوس است و اعتراض دانشجویان بیشتر معطوف به وزارت بهداشت است، گفت: رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی از رشته‌هایی است که به شدت کمبود ظرفیت در این رشته‌ها احساس می‌شود.

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پیرامون این موضوع کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نشست‌های متعددی برگزار کرده است، افزود: اکثر اعضای کمیسیون آموزش با توجه به نیاز سنجی بازار کار معتقدند که بازار کار برای رشته‌های وزارت علوم به ویژه رشته‌های مهندسی اشباع شده است و افزایش ظرفیت بیشتر باید در رشته‌های وزارت بهداشت صورت گیرد.

وی دلیل مقاومت مسئولان وزارت بهداشت در برابر افزایش ظرفیت در رشته‌های پزشکی را کمبود بیمارستان برای دوره کارآموزی فارغ التحصیلان رشته‌های پزشکی عنوان و اضافه کرد: البته برخی منتقدان و معترضان معتقدند وزارت بهداشت با نفوذ برخی پزشکان به دلیل وجود تعارض منافع و برای از دست ندادن بازار کار خود ظرفیت اضافه نمی‌کنند که البته مسئولان وزارت بهداشت این شائبه قویا تکذیب می‌کنند.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس تصریح کرد: البته در پاسخ به وزارت بهداشت اعضای کمیسیون آموزش پیشنهاد کردند که مسئولیت آموزش و گذراندن دوره کارآموزی با توجه به اشباع شدن بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی واگذار شود یا رشته‌های پزشکی در دانشگاه‌های غیردولتی مانند دانشگاه آزاد با افزایش ظرفیت همراه شود.

ابطحی با بیان اینکه امروز تورم بی سابقه‌ای از بیکاری یقه سفیدها(تازه فارغ التحصیلان) داریم، افزود: بر اساس آمار دولتی جمعیت این افراد بیش از سه میلیون نفر است و وقتی شغل برای این افراد مهیا نباشد قطعا آن‌ها به ادامه تحصیل فکر می‌کنند که نبود ظرفیت این تورم را تشدید می‌کند.

وی یادآور شد: در نشست کمیسیون آموزش مقرر شد شریعتی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و خدایی رئیس سازمان سنجش در رابطه با ظرفیت رشته‌‎های پرطرفدار بازنگری داشته باشند و گزارشی از وضعیت آن به صحن کمیسیون ارائه کنند و در این باره تصمیم جدی گرفته شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه البته ظرفیت‌ها تغییر چندانی نسبت به سال گذشته نداشته است، گفت: نمایندگان با توجه به درخواست‌های پی در پی موکلان خود، خواستار افزایش ظرفیت در رشته‌های پرطرفدار شدند./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار