به گزارش خبرگزاری خانه ملت، محمدجواد کولیوند پیش از خطبه های نماز عید سعید فطر شهرستان فردیس افزود: نقشه ایادی استکبار سوار شدن بر موج ناآرامی های اجتماعی در کشور ایران است.
نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به مشکلات اشتغال جوانان، اظهار داشت: تنگناها و مشکلات را باید با همکاری و همدلی برطرف کرد زیرا ایران اسلامی در 40 سال گذشته بحران های مختلفی پشت سرگذاشته است.
وی افزود: دشمنان اسلام با به راه انداختن جنگ های نیابتی درصدد تضعیف مقاومت و پایگاه نظام اسلامی در منطقه هستندکه توطئه های آنها نقش برآب شده است.
نماینده مردم کرج گفت: دشمنان سناریوهای متعدد را طراحی و فشارهایی را برجمهوری اسلامی ایران وارد کردند اما راه به جایی نبردند.
به گزارش ایرنا، کولیوند اظهار داشت: رفع مشکلاتی مانند چالش های موسسات مالی و اعتباری، معیشت مردم، اصناف، گمرک و کارگران باید در اولویت گیرد./
پایان پیام